BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  3x lipproducten: Carmex, Maybelline en TBS

 photo lippenbalsem-review-the-body-shop-shea-lip-butter-maybelline-maybeline-baby-lips-pink-punch-cherry-me-carmex-strawberry-_zps2b3b4991.png

Niets is zo vervelend als droge en gebarsten lippen. Vooral in de herfst- en wintermaanden hebben er veel mensen last van. Gelukkig bestaan er genoeg verzorgende lipproducten die het wat kunnen verhelpen. Ik heb drie lipproducten uitgekozen die ik in dit artikel stuk voor stuk ga behandelen!

 photo carmex-strawberry-lippenbalsem-moisturizer-lip-balm-review-beste-_zps52c6a135.png

 photo carmex-strawberry-lippenbalsem-moisturizer-lip-balm-review-beste_zps23857aa5.png

Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm

Deze lippenbalsem heb ik nog niet zo heel lang, maar als ik mijn lippen écht goed wil hydrateren dan grijp ik sinds kort altijd naar deze. Ik kan dan ook goed begrijpen waarom Carmex de meest verkochte lipverzorging in Amerika is.  Hij glijdt als boter over mijn lippen, maakt mijn lippen zacht en hydrateert ze echt goed. Daarnaast blijft deze moisturising lip balm lang op mijn lippen zitten en heeft hij ook nog eens factor 15 waardoor je lippen een beetje tegen de zon beschermd zijn. De geur vind ik persoonlijk alleen iets te sterk, ik hou er niet zo van. Daar moet je denk ik ook echt van houden. Eenmaal op je lippen ruikt het heel sterk naar munt, met een vleugje aardbeiengeur. Al met al vind ik het een prima lippenbalsem!

De Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm is helaas niet te koop in Nederland, maar wel online verkrijgbaar op o.a. Freshwatervalley.com. 

 photo lippenbalsem-lipbutter-shea-butter-the-body-shop-tbs-review_zpsa70c2945.png

 photo lippenbalsem-lipbutter-shea-butter-the-body-shop-tbs_zps2d3a04ea.png

The Body Shop Shea Lip Butter

Deze Shea Lip Butter zit vol verzorgende ingrediënten, zoals we gewend zijn van de lip butters van The Body Shop. Deze lip butter bevat 10 ml en zit in een schattige verpakking. Ook heel klein, dus makkelijk om mee te nemen! De geur vind ik héérlijk naar shea ruiken. Het is een neutrale geur die denk ik wel veel mensen zullen waarderen. Verder smeert hij dankzij zijn romige, boterachtige textuur erg prettig en is gewoon geweldig voor mijn lippen. Love it!

Ingrediënten:

Butyrospermum parkii (sheaboter), Ricinus communis (wonderolie), Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer (was geëxtraheerd uit koolzaad- en tungolie), Cera Alba (bijenwas), Lanolin (lanoline), PEG-8 Beeswax, Aroma (smaakstof), Hydrogenated Castor Oil (gehydrogeneerde wonderolie), Silica, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Ammonium Glycyrrhizate (smaakstof), Tocopherol (vitamine E), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, kleurstoffen CI 77891, CI 19140, CI 15850.

 photo lippenbalsem-maybelline-baby-lips-review-roze-oranje-balm-_zpsd5008f49.png

 photo lippenbalsem-maybelline-baby-lips-review-roze-oranje-balm_zps3a152476.png

Maybelline Baby Lips Lip Balm

Geweldig zijn ze: de Baby Lips lippenbalsems van Maybelline. De lippenbalsems bevatten veel natuurlijke ingrediënten, zoals  aloë vera, honing, shea butter, vitamine E en meer. Wel zo fijn! Ik heb de kleuren Pink Punch (felroze) en Cherry Me (rood) gekocht en ze ruiken echt heerlijk, totaal niet chemisch. Daarnaast doen ze ook echt wat ze beloven. Deze lippenbalsems houden mijn lippen zacht en houdt ze lekker lang gehydrateerd. Ik ben echt fan geworden van deze balsems en ga zeker eens de andere kleuren proberen!

De Maybelline Baby Lips lippenbalsems zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en elke balsem heeft zijn eigen geur:

 • Hydrate, met citroen & basilicumgeur
 • Freshen, met muntgeur
 • Repair, met kers- en amandelgeur
 • Cherry Me, kersengeur en een hintje rood
 • Pink Punch, passievruchtengeur met een hintje roze

 photo lippenbalsem-review-the-body-shop-shea-lip-butter-maybelline-maybeline-baby-lips-pink-punch-cherry-me-carmex-strawberry_zpsf48cd68c.png

De adviesprijzen:

 • Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm – € 3,99 
 • The Body Shop Shea Lip Butter – € 5,00
 • Maybelline Baby Lips Lipbalm – € 3,49

Wat is jouw favoriete verzorgende lipproduct?

Comments:

 • 28 februari 2014

  Fijne producten! De Baby Lips zijn zo fijn 🙂

  Beantwoorden...
 • DQ

  28 februari 2014

  Ik wil de Baby Lips nog wel eens proberen. Fijne review! X

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Love Baby Lips c: Xx

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  De babylips en die van The body shop zijn zo fijn beide! Ik ben groot fan 😀

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Ze klinken allemaal eigenlijk wel fijn :)!

  x Angela

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  baby lips moet ik ook nog steeds kopen

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Ik heb ze toevallig alle drie. Die van de body shop vind ik het fijnst. Die van Carmex kreeg ik bij mijn Clarisonic. Ik ben er nog niet echt fan van.

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Mijn favoriet is een lipbalm van H&M 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  ik moet eigenlijk ook babylips halen, die lijken mij fijn!

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Heb al zoveel gehoord over Carmex, maar ben zelf niet zo voor de aarbeiengeur. De Cherry me daarintegen klinkt lekker qua geur.

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  De Pink Punch Baby Lips heb ik zelf ook en die vind ik erg fijn, maar de blauwe Hydrate zou ik niet snel opnieuw kopen. Zowel mijn moeder als ik kregen daar juist hele droge en pijnlijke lippen van.

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2014

  Goede producten en wat een mooie foto’s!

  Beantwoorden...
 • Sas

  1 maart 2014

  Wat een fijne producten. Ik ken alleen de lip butter van The Body Shop 🙂

  Beantwoorden...
 • 1 maart 2014

  ik vind de babylips ook fijn! maar ik gebruik mijn eos lipbalm het meest =)

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2014

  Het klinkt als fijne lippenbalsems! Maar ik gebruik eigenlijk nooit lippenbalsem, maar ’s ochtends en ’s avonds vaseline dat is voor mij voldoende en het blijkt ook beter te zijn!

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2014

  Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de Baby lips! Zelf zweer ik bij de tea trea lipbalm van de tuinen en de Queen Helena cacoa butter lipbalm.

  Beantwoorden...
 • 15 maart 2014

  Ik wil al heel erg lang de babylips proberen!

  Beantwoorden...
 • 22 maart 2014

  Fijne reviews, met mooie foto’s! Mijn favoriete lipproduct -hoe basic ook- blijft toch gewoon vaseline 🙂

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts