BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  4 manieren om online geld te verdienen

Werken terwijl je thuis geniet van de huiselijke gezelligheid, terwijl de kinderen naar school zijn en de poes op jouw schoot ligt te spinnen. Welke hedendaagse vrouw droomt daar nou niet van? Begin jij ook al te smachten naar een toekomst waarbij een online uitdaging jouw saaie job vervangt? Lees dan zeker deze vier manieren om online geld te verdienen.

# 1. Verdien geld door teksten te schrijven

Je hoeft natuurlijk nog geen copywriter te zijn die alle kneepjes van SEO kent, maar je kan heus wel wat verdienen door teksten te schrijven. Op voorwaarde natuurlijk dat je ook een vlotte pen hebt. Er zijn verschillende platformen die jou betalen om eenvoudige tekstjes te schrijven. Denk daarbij aan Textbroker.nl en Greatcontent.com.

Je hoeft zelf geen onderzoek te doen, want marketeers en tekstkantoren doen dat al voor jou. Maar zij willen natuurlijk nog steeds winst creëren en ook de platformen zelf houden een commissie in. En zo wordt de taart al snel kleiner. Nu goed, een kruimeltje is ook brood.

Wil je liever zelf creatief aan de slag gaan? Dan kan je een blog de wereld in sturen waarop je advertenties plaatst, bijvoorbeeld via Google Ads. Maar dan moet je wel zelf even een website maken en de nodige investeringen doen. Doe je dat liever niet? Dan kan je schrijven voor websites waar je dan een deel van de winst krijgt. Dat kan bijvoorbeeld bij websites als infonu.nl of artikeltjes.com. Ook hier zijn de inkomsten vaak vrij beperkt.

# 2. Word een influencer

Heb je een passie en wil je daarmee mensen bereiken? Dan kan je ook aan de slag gaan als influencer. Je neemt bijvoorbeeld kiekjes van een speciaal lunchtentje, geeft een diepe inkijk in jouw privéleven en als het meevalt heb je ook wat leuks te vertellen. Voldoe je aan al die vereisten? Dan wassen de volgers al snel aan.

Niet veel later kunnen ook mediabedrijven volgen die jou trakteren op snoepreisjes, gadgets en heel wat prettigs. En via platformen zoals LinkPizza kan je zelfs geld vragen voor een leuke foto op Instagram. Maar dan moet je dat blikje fris of die extravagante sporttas natuurlijk ook even showen.

Je hoeft niet meteen jouw gezicht aan een of meerdere merken te linken. Geen zorgen, want tegenwoordig kunnen ook honden, kinderen of zelfs goudvissen influencer worden. Je kunt het zo gek niet bedenken!

# 3. Verdien geld met internetenquêtes

Heb je internet, een computer en een mening? Dan kan je geld verdienen door enquêtes in te vullen. De grootste winkelketens polsen graag naar de mening van consumenten om zo hun strategie vorm te geven. En steeds vaker willen ze ook voor die mening betalen.

Zo willen ze weten wat je vindt van zoute drankjes, paarse koekjes of hippe vakantiebestemmingen. Er zijn verschillende websites waar je tegen betaling enquêtes kan invullen. Onder andere PanelWizard en ConsuMeningen blijken veruit het populairst te zijn, hoewel internetreviews die laatste website niet meteen lijken aan te raden.

# 4. Geld verdienen met Bitcoinrobots

Heb je al een beetje kapitaal beschikbaar en durf je het aan om in cryptomunten te investeren? Weet dan dat Bitcoinrobots in de lift zitten. Dergelijke Bitcoinrobots kopen en verkopen automatisch cryptomunten en zorgen voor een aangenaam rendement. Op het internet zijn er tientallen Bitcoinrobots te vinden.

Denk hierbij aan robots als Bitcoin Trader, Bitcoin Revolution en Bitcoin Code. Er valt veel te verdienen, maar zoals wel vaker trekt potentieel ook oplichters aan. Daarom is het heel belangrijk dat je je er vooraf in verdiept en niet zomaar geld investeert in dergelijke robots.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts