BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  4x inspiratie voor de slaapkamer

inspiratie_slaapkamer

In je slaapkamer kom je ‘s avonds, als het goed is, helemaal tot rust. Het is fijn als je slaapkamer daar aan bij draagt en je helemaal ontspanning in slaap kunt vallen. Met de vier tips hieronder maak je van je slaapkamer een paradijs op aarde! Lees snel verder en doe inspiratie op voor het beddengoed in jouw slaapkamer.

1. Pas de styling van je slaapkamer en je beddengoed aan aan het seizoen

Ieder seizoen vraagt om ander beddengoed en een andere vibe in je slaapkamer. Kies in de winter voor een dekbedovertrek van flanel voor een warme instap en extra isolatie. In de zomer is het juist heerlijk om voor lichter en minder warm beddengoed te kiezen. Met een 4-seizoenen dekbed kun je eenvoudig wisselen tussen een warm en een koel bed. Zo slaap je het hele jaar door lekker!

2. Kies je hoeslaken zorgvuldig!

Veel mensen denken na over welk dekbed ze kiezen, maar het aanschaffen van een goed hoeslaken is minstens zo belangrijk. Zo kun je voor een katoenen hoeslaken gaan, maar ook kiezen voor een exemplaar van badstof of flanel. De kleur is ook bepalend voor je slaapkamer. Kies voor een antraciet hoeslaken voor een luxe hotelgevoel iedere keer dat je gaat slapen. Genoeg keus voor fijne en mooie hoeslakens!

3. Een kussen dat bij je past

De kwaliteit van je hoofdkussen bepaalt voor een groot deel of je lekker slaapt of niet. Wat voor kussen goed is, is voor iedereen weer anders. De ene houdt van zacht, een ander slaapt liever op een steviger kussen. Vaak last van je nek? Kies dan voor een hoofdkussen dat steviger is bij de nek om klachten voortaan te voorkomen.

dekbedovertrekken_textielwereld

4. Dekbedovertrekken maken het helemaal af 

Een dekbedovertrek maakt of kraakt je slaapkamer. Het dessin en de kleur hebben grote invloed op het hele aangezicht van je slaapkamer. Maak daarom een bewuste keuze. Kies voor groene tinten als je energiek wakker wilt worden en niet zo’n ochtendmens bent. Juist moeite om ‘s avonds te ontspannen? Kies dan voor donkerblauwe tinten om helemaal bij tot rust te komen. Kijk voor leuke dekbedovertrekken bij Textielwereld.nl.

Hopelijk biedt dit artikel inspiratie en weet je nu iets beter wat je wilt voor je slaapkamer. Ga lekker rondsnuffelen in de webshop en bekijk allerlei soorten dekbedovertrekken, hoeslakens en kussens. Doe veel inspiratie op en bestel beddengoed dat bij jou en je wensen aansluit. Verbeter je nachtrust en droom heerlijk weg in een prachtige slaapkamer en een comfortabel bed.

In samenwerking met Textielwereld.nl

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts