BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  5 betrouwbare (en stijlvolle!) telefoonhoesjes

We gebruiken onze telefoons veel meer dan we zouden willen toegeven en omdat we ze altijd in onze handen houden, zijn ze onze meest geziene accessoires – of dat zouden ze toch kunnen zijn. Maar een goede bescherming is nog steeds het voornaamste waar iedereen naar zoekt in een nieuw telefoonhoesje. En die portemonneehoesjes die je regelmatig ziet, zien er niet zo leuk uit.

Naarmate de wereld van telefoonhoesjes meer en meer uitbreidt, verschijnen er steeds meer nieuwe, stijlvolle en beschermende hoesjes. Daardoor wordt het ook makkelijker om je toestel er modieus te laten uitzien, zonder daarvoor aan stevigheid en veiligheid te moeten inboeten. Wij hebben het internet afgespeurd en hebben 5 telefoonhoesjes gevonden die van je telefoon je beste accessoire maken – en hem tegelijkertijd nog veilig houden ook. Dat lees je goed: een hip hoesje én goede bescherming kunnen tegenwoordig hand in hand gaan!

Smartish Wallet Slayer Vol. 1 telefoonhoesje
In de kleur Chef’s Special zal dit hoesje een stijlvolle toets van donkere kleuren aan je stijl toevoegen. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een portemonneehoesje, maar je kan het niet vergelijken met een fliphoesje. In dit hoesje passen 3 pasjes en wat cash, zodat je er makkelijk aan kan en je die dikke portemonnee thuis kan laten. De voor grip geoptimaliseerde zijkanten helpen je om je telefoon in de hand te houden, dus je zal hem niet meer per ongeluk laten vallen.

Spigen Liquid Air telefoonhoesje
Hoewel dit model slechts twee kleuren heeft om uit te kiezen, combineert dit hoesje een slank profiel met schokabsorberende bescherming, waardoor het een perfect hoesje is voor degenen die het leuk vinden hoe hun telefoon van nature aanvoelt in hun hand. Het geëtste ruitvormige patroon is niet te schreeuwerig modieus, maar het biedt wel dat klassieke, tijdloze gevoel.

Presidio Perfect-Clear hoesje met extra grip
In lijn met de simplistische ontwerpen, is dit hoesje doorzichtig, maar het zal je wel helpen om je telefoon veilig in je hand te houden. En als je al trots bent op hoe je slanke telefoon eruitziet, is een doorzichtig hoesje misschien precies wat je wilt. Het grippatroon op het hoesje zorgt voor een opvallende look.

Pella Clear hoesje
Je telefoon veilig houden en tegelijkertijd de planeet helpen… Waarom niet? Duurzaamheid is altijd in de mode en net daarom zal een hoesje van Pella je telefoonbescherming modieus en duurzaam maken. Hun selectie doorzichtige hoesjes wordt geleverd met verschillende bedrukte opties, zodat je makkelijk het hoesje kan vinden dat het best bij jouw stijl past.

Burga Tough hoesje
Burga is een modegedreven bedrijf en heeft meer dan 100 ontwerpen voor je telefoon. Van moderne patronen tot exemplaren die eruitzien alsof ze net van de catwalk komen, bij Burga zal je sowieso een stijlvol telefoonhoesje vinden dat bij jouw levensstijl past. Bovendien heeft het Tough hoesje een dubbellagige bescherming die rondomrond beschermt, met een siliconen laag vanbinnen. Tegelijkertijd houdt de harde buitenlaag je telefoon veilig telkens wanneer je hem laat vallen, terwijl het toch dat leuke ontwerp aan je telefoon toevoegt. Met Burga verander je je telefoon al snel in een mode-icoon.

Bron afbeelding: Rawpixel / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts