BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Entertainment   >  5 creatieve workshop ideeën

Veel mensen houden er van om creatief bezig te zijn. Op deze manier brengen ze hun vrije tijd dan ook niet alleen door op een leuke, maar tevens ook op een nuttige manier.

Het volgen van een leuke workshop kan je zomaar helpen om een compleet nieuwe hobby of bezigheid te ontdekken. Wij hebben alvast vijf interessante, creatieve workshop ideeën voor jou verzameld!

1.) Workshop mozaïek maken

Een origineel, opvallend en bovendien ook tijdloos object maken? Dat is uiteraard mogelijk met mozaïek. Veel mensen houden van de bijzondere uitstraling waar mozaïek over beschikt en willen hier dan ook graag zelf mee aan de slag gaan. Een workshop mozaïek maken is dan voor jou absoluut de moeite waard.

Tijdens het volgen van een dergelijke workshop wordt er je stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde creaties zoals een klein paneeltje, een spiegeltje, etc. kan maken. Naarmate je over meer ervaring beschikt kan je uiteraard grotere zaken in mozaïek gaan realiseren.

2.) Workshop leren tassen maken

Een mooie, leren tas is uiteraard prachtig. Bovendien kan ze worden gecombineerd met een zeer groot aantal uiteenlopende kledingstukken. Het is echter ook zo dat een leren tas in de winkel kopen behoorlijk wat geld kan kosten. Waarom zou je er dan niet voor kiezen om ze gewoon lekker zelf te maken? Door het volgen van een workshop leren tassen maken kan je niet alleen de leukste tassen voor jezelf maken, wie weet kan je er ook zomaar een fijn handeltje in beginnen!

3.) Workshop cupcakes decoreren

Cupcakes lijken tegenwoordig wel populairder dan ooit. Iedereen vindt ze dan ook stiekem niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder lekker. Toch wordt een groot deel van de smaak en de uitstraling van een cupcake bepaald door de wijze waarop ze wordt gedecoreerd. Ben je zelf ook iemand die graag aan de slag gaat met cupcakes, maar weet je niet goed hoe te beginnen? In dat geval is een workshop cupcakes decoreren zeker en vast iets voor jou!

4.) Workshop action painting

Action painting is een bijzondere vorm van kunst. Het is dan ook zoveel meer dan uitsluitend een mogelijkheid om jezelf uit te drukken. Tijdens het volgen van een workshop action painting gaat het dan ook vooral om de beleving. Je kan er onder meer voor kiezen om een workshop action painting Rotterdam te volgen die wordt georganiseerd door Getevents.

Dat is interessant, want deze workshops worden georganiseerd door een echte topschilder. Bovendien heeft iedereen, ongeacht je ervaring de mogelijkheid om deze workshop te volgen. Bij dit leuke event in Rotterdam staan gezelligheid en sfeer centraal met een leuk werk als eindresultaat.

5.) Workshop bloemschikken

Een vijfde workshop is deze waarbij je leert bloemschikken. Elke vrouw krijgt graag een mooi boeket, maar zou het niet allemaal fijn zijn wanneer je zelf bloemstukjes kan maken? Bloemschikken is onder vrouwen van alle leeftijden sinds jaar en dag één van de populairste workshops die er bestaan. Verras vrienden en familie met de mooiste, zelf gemaakte bloemstukjes door het volgen van een workshop bloemschikken!

In samenwerking met Getevents

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts