BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  5 handige items om te gebruiken als relatiegeschenk

Veel bedrijven maken gebruik van relatiegeschenken in de vorm van customized gifts. Niet zo gek, want ze zorgen voor lekker veel extra zichtbaarheid en helpen daarnaast bij het bevorderen van je klantenbinding. Ben je net een onderneming gestart en ben je nu op zoek naar efficiënte relatiegeschenken? Dan ben je er waarschijnlijk al wel achter gekomen dat je erg veel keuze hebt op dit gebied.

Wil je snel een geschikt relatiegeschenk uitzoeken? Doe dan inspiratie op in dit artikel en kies een van de items hieronder die altijd handig zijn om in te zetten!

 

Kleine items
Wanneer je het lastig vindt om iets te verzinnen kun je altijd kiezen voor kleine items als relatiegeschenk. Het voordeel van kleine items is dat je (potentiële) zakenrelaties en klanten ze altijd makkelijk mee kunnen nemen. Voorbeelden hiervan zijn pennen, aanstekers of sleutelhanger met bedrukking. Sta je met je bedrijf regelmatig op een beurs? Dan zijn kleine relatiegeschenken ideaal. Je kunt ze dan makkelijk uitstallen bij je stand en de bezoekers kunnen ze makkelijk in hun zak of tas stoppen.

Gadgets
Ook met gadgets zit je altijd goed; bedrijven werken steeds meer – al dan niet helemaal – digitaal en hier kun je als ondernemer goed op inspelen met relatiegeschenken. Je kunt dan bijvoorbeeld powerbanks, webcamcovers, bluetooth speakers of oordopjes voorzien van het logo van je bedrijf en deze uitdelen aan je klanten en zakenrelaties. Met coole, customized gadgets straal jij als bedrijf uit dat je met de tijd meegaat en weet wat mensen nodig hebben tijdens hun werkzaamheden!

Kleding
Er zijn ook bedrijfstakken waarin het inzetten van kleding als relatiegeschenk of promotiemiddel het beste werkt. Denk maar eens aan de sportbranche of aan de horeca. Gelukkig heb je op dit gebied ook erg veel mogelijkheden. Het meest voor de hand liggende is dan natuurlijk het bedrukken van polo’s of T-shirts; je kunt bijna niet sneller zichtbaarheid creëren dan met deze kledingstukken. Je kunt het ook wat subtieler aanpakken en zweetbandjes of sokken laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Ook hoofddeksels doen het in dit geval goed; customized petten en mutsen zijn altijd inzetbaar.

Outdoor & vrije tijd
Relatiegeschenken hoeven niet altijd met werkzaamheden te maken te hebben. Je kunt het ook over een hele andere boeg gooien en juist inspelen op vrije tijd. Zeker nu het weer mooier wordt kun je goed inspelen op outdoor-activiteiten. Het is dan leuk om te gaan voor gepersonaliseerde spelletjes, zoals bedrukte speelkaarten en puzzels. Daarnaast zijn bedrukte voetbal-, tennis of strandballen een goede optie wanneer je je wil richten op outdoor en vrije tijd. Verder zijn op dit gebied customized zonnebrillen of badlakens ook een goede keuze.

Drinkwaren
Wil je iets wat echt altijd van pas komt? Kies dan voor het bedrukken van drinkwaren. Ook dit kun je helemaal aanpassen op het imago van je bedrijf. Ga bijvoorbeeld voor de duurzame Dopper met logo als relatiegeschenk, of kies voor standaard waterflessen. Die kun je bijvoorbeeld ook gebruiken bij vergaderingen of belangrijke meetings. Daarbij zou je nog kunnen kiezen voor mokken of bekers met opdruk om je kantoor een persoonlijke touch te geven.

Bron afbeelding: shine.graphics / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts