BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  5 handige tips om kleding op te bergen

Wij dames verzamelen nogal wat kleding door de jaren heen. Weggooien doen we niet zo snel, want wie weet vind je dat ene shirt over twee jaar toch weer ongelooflijk leuk. Maar het opbergen van al die kleding, dat is vaak een ander verhaal.

Die standaard kledingkasten zijn in veel gevallen niet langer groot genoeg om alle kleding in kwijt te kunnen. Resultaat? Een rommeltje. Gelukkig zijn er ook andere manieren om je kleding op te bergen. Met deze handige tips heb jij het overzicht in de kledingkast zo weer terug.

  1. Ruimte buiten de kast

Heb je niet voldoende ruimte in de kast? Plaats dan een aantal hippe kledingrekken in de slaapkamer. De kledingrekken doen dienst als kast, en geven je direct een overzicht van alle kledingstukken die je momenteel in je garderobe hebt. Heb je een lege kamer tot je beschikking? Dan kun je deze kledingrekken gebruiken om een eigen walk-in kledingkast te maken.

  1. Gebruik de fashion trolley

Wil je het helemaal goed aanpakken? Schaf dan een fashion trolley aan. Je hebt hier dezelfde mogelijkheden als bij de kledingrekken, alleen ziet het er net wat toffer uit en biedt het meer opties. De fashion trolley is daarnaast ook nog eens makkelijk te verplaatsen.

  1. Extra opbergmogelijkheden

Iedere woning heeft extra opbergmogelijkheden; maar je moet ze wel eerst vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lege ruimte onder je bed, onder de trap of misschien zelfs op de bovenste planken in de kast?

Alle lege ruimte kan gebruikt worden als extra opslag; zelfs de ruimte op de muren. Plaats een aantal mooie, rieten manden in en rondom je kast om bepaalde kledingstukken in kwijt te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan sokken en ondergoed, maar ook broeken en bikini’s.

  1. De seizoens garderobe

Nu is het natuurlijk fijn om al je kledingstukken in 1 ruimte te hebben, maar sommige items draag je in bepaalde seizoenen gewoon een stuk minder. Maak een zomer- en een wintergarderobe om je kasten overzichtelijk te houden.

Hang winter items in een andere kast wanneer je deze niet gebruikt, en je houdt meer ruimte over om je zomergarderobe goed tentoon te kunnen stellen.

  1. Hang in setjes

We hebben alle losse kledingstukken vaak aan een los hangertje hangen, en dit neemt veel ruimte in beslag. Plan liever een vrije middag vol met het maken van leuke setjes. Niet alleen heb je zo binnen een minuut je outfit voor de dag te pakken, je bespaard er ook veel ruimte mee.

Comments:

  • 17 augustus 2018

    Wat een onwijs fijne tips! Vooral de fashion trolley ga ik binnenkort zeker weten uitproberen. Dankjewel!

    Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts