BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  5 herkenbare gênante momenten

Vaak wordt er van je verwacht dat je je netjes gedraagt. Helaas zijn er soms momenten waar we niet helemaal aan kunnen voldoen. Wij zijn ook gewoon mensen en fouten maken is menselijk. In dit artikel lees je 5 gênante momenten die vrijwel elke vrouw doormaakt in haar leven.

 

Een vreemde aanzien voor iemand anders

We maken het allemaal wel eens mee. Je drinkt wat op een drukke terras in de stad en ziet een bekende voorbij lopen. Je begint enthousiast te zwaaien, maar op het moment dat diegene zich aangesproken voelt en zich omdraait, besef jij dat het toch iemand anders is. Awkward!

Buikkrampen

We noemen het op dit moment maar even buikkrampen omdat dit netter klinkt. Maar uiteindelijk kunnen buikkrampen natuurlijk onsmakelijke gevolgen hebben zoals overgeven of het hebben van diarree. Want daar hebben we allemaal wel eens last van. Je bent ziek, hebt iets verkeerds gegeten of misschien wel iets verkeerds gedronken. En dan breng je een hele poos door op het toilet…

Iets tussen je tanden

Na een heerlijk diner met je (schoon)familie zit je nog even aan tafel na te genieten. Erg gezellig natuurlijk, tot het moment dat je naar het toilet gaat en er achter komt dat je al de hele tijd aan het praten en lachen bent met iets tussen je tanden. Je haalt het er snel tussenuit en doet alsof er niks aan de hand is.

Kledingstuk binnenste buiten aan

Vrouwen dragen nou eenmaal wat ingewikkeldere kleding dan mannen. Een hoog shirt, een laag shirt, een rok of een jurk. Omdat we ’s ochtends vaak haast hebben kan het voorkomen dat we iets snel van het wasrek trekken en klakkeloos aantrekken. De kans dat je wel eens op een gelegenheid bent gekomen met een kledingstuk binnenste buiten is dan ook niet heel klein.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts