BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  5 leuke cadeau ideeën voor hem

cadeau-ideeen-voor-hem

Genoeg van die eindeloze strooptochten door de stad op zoek naar het perfecte cadeau voor hem? In dit artikel vind je een aantal leuke cadeau ideeën die je kunt geven aan je partner, broer, vader of een andere bijzondere man!

gestreepte-zebra-houten-kaarthouder-658

De houten kaarthouder

De laatste tijd is hout in allerlei maten en vormen in de mode- en accessoire-wereld gekomen. De eerste suggestie voor een uniek cadeau is dus een houten kaarthouder. De kaarthouder bestaat uit twee delen massief zebra hout die samen worden gehouden door een sterke elastische band.

korte-lichtbruine-houten-dasspeld--451

De houten dasspeld

Is jouw man niet alleen in het pak gehesen, maar ook bereid om net iets anders te zijn? Dan is dit item vast iets voor hem. De dasspeld is al lang iets waarvan mannen meestal denken dat ze zich daar wel veilig aan kunnen wagen, waarbij ze echter te veel dingen aannemen en er dus uiteindelijk onhandig en niet erg elegant uit zien. Enkele tips voordat ik je de dasspeld laat zien. Ten eerste mag een dasspeld nooit, maar dan ook echt nooit, langer zijn dan de breedte van de stropdas. Ten tweede moet hij worden bevestigd ter hoogte van de borstzak van het jasje. Geef deze twee tips aan je man als je hem een cadeau van de natuur geeft in de vorm van deze fantastisch uitziende houten dasspeld.

driehoekige-manchetknopen--a6c

De horloge manchetknopen

Verder dwalend door de straat van de goed geklede man, kun je onmogelijk om een paar cool-ogende manchetknopen heen. Nu denk je waarschijnlijk meteen aan de ouderwetse manchetknopen die weggestopt onder een veel te grote jas zitten. Maar zo iets is het niet. In feite vallen deze manchetknopen enorm op in de meest elegante en fantastische manier waarop ze er uit zien. De manchetknopen gaan perfect bij een eenvoudige dasspeld, waarbij je er wel voor moet zorgen dat de dasspeld dezelfde soort staalkleur heeft als de manchetknopen. Goud of zilver/gun-metaal, en je man is klaar om te gaan!

rood-eiken-scheermes-68-c96

Een open scheermes

Het open scheermes is een item dat vroeger op een oude steen en een leren scheerriem werd gescherpt. Daarna kon je hiermee je gezicht scheren of andere lichaamsdelen als je dat al aandurfde. Als je eenmaal een open scheermes hebt gekocht, kun je het je hele leven blijven gebruiken en het is dus een geweldige investering!

kralenarmband

De kralen armband

Deze armband is een samenvoegsel van drie verschillende armbanden. De eerste is een echt leren armband met een roestvrijstalen gesp. De tweede is een kralen armband gemaakt van lavastenen, wat ook de natuurlijke gaatjes in de kralen verklaard. En de laatste armband is gemaakt van rode tijgeroog-stenen. Dit item kan casual worden gedragen op een dag aan het strand of naar een casual zakelijke bijeenkomst.

Al deze items zijn verkrijgbaar op Trendhim.nl.

Geschreven door Trendhim.nl

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts