BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  5 schattige accessoires voor je woning

Elk huis is pas een thuis als er leuke accessoires hangen of staan. Met de juiste accessoires creëer je sfeer in een huis en zo wordt jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Als je houdt van creatief bezig zijn, kun je een diamond painting op hangen. Het leuke is dat je deze eerst zelf moet maken; gelukkig zijn daarvoor genoeg diamond painting accessoires beschikbaar. Hierbij pak je gekleurde bolletjes op met een pen en deze plak je op het juiste kleurtje op het schilderij.

Wie wil er nu geen diamond painting aan de muur met prachtige bloemen, planten of iets anders moois? Naast schilderijen zijn er genoeg andere schattige accessoires die jouw woning kan gebruiken als aankleding.

Items uit de kindertijd
Items uit je kindertijd kunnen natuurlijk niet ontbreken als decoratie. Er zijn mensen die hun spullen van vroeger in een doos bewaren, maar het is natuurlijk veel leuker om deze spulletjes neer te zetten. Door dingen neer te zetten uit je kindertijd haal je herinneringen op en bevind je jezelf in een veilige omgeving. En wie wilt tenslotte nu niet je eerste paar schoenen of eerste outfit zien.

Foto’s van vroeger
Wie vindt foto’s van vroeger nu niet geweldig? Zulke foto’s staan altijd leuk en hiermee kun je erg creatief zijn. Gebruik een close-up foto van schattige babyvoetjes of een foto van een speeltuin waar je als kind graag kwam. Tevens kun je ook met vrienden of familie in gesprek over de foto’s. Ook voor mensen die je nog niet zo goed kent is het een manier om meer over jouw verleden te weten te komen.

Planten
Planten zijn misschien niet de eerste accessoires die in je hoofd komen als je denkt aan het woord ‘schattig’. Maar wat je misschien niet wist is dat er ook hele kleine plantjes bestaan, die klein blijven. Dit zorgt voor een leuke en groene aankleding in jouw woning. Voorbeelden hiervan zijn de Lithops, Oxalis en Kalanchoe. Zolang je niet vergeet deze plantjes water te geven heb je hier heel lang plezier mee.

Snuisterijen
Tenslotte zijn er ook genoeg schattige snuisterijen die je kunt neerzetten. Een souveniertje van een vakantie of misschien een leuke sneeuwbol die je op de kop hebt getikt in een kringloop winkel. Zelf bepaal je natuurlijk of iets er schattig uitziet. Voor de rest maakt het niet wat anderen ervan denken, zolang jij er zelf maar blij van wordt. Dus hang die diamond painting aan je muur en zet die leuke foto neer van vroeger, en maak van jouw huis een thuis.

Bron afbeelding: Shutterstock / Surkova.photo

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts