BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  5 tijdloze mode items voor in je garderobe

Het is haast onmogelijk om de inhoud van je garderobe continue aan te passen aan de meest actuele trends. Gelukkig bestaan er dan ook heel wat tijdloze mode items die je zonder probleem in je garderobe kan implementeren. In dit artikel hebben we alvast vijf tijdloze mode items voor je uitgezocht die ook in jouw garderobe beslist niet mogen ontbreken!

1.) Witte overhemd
Het witte overhemd is natuurlijk een absolute klassieker. De manier waarop je het draagt is bepalend voor de stijl die je ermee creëert. Uit een maxi kokerrok oogt meteen lekker casual terwijl als je het overhemd in de kokerrok steekt, gecombineerd met een mooie riem, direct heel wat stijlvoller oogt. Bovendien valt het witte overhemd probleemloos te combineren met heel wat andere kledingstukken. Dit is absoluut een tijdloos mode item die eigenlijk niet mag ontbreken in elke garderobe.

2.) De blazer
De blazer is een alledaags mode item dat in alle omstandigheden stijlvol oogt. Je kan ze dan ook gewoon doordeweeks dragen, maar je creëert er ook een mooie outfit mee voor op de werkvloer. Staat er een bepaald evenement op de planning die je graag bij zou willen wonen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat het dragen van een blazer er altijd weer voor zorgt dat je goed voor de dag komt. Het ruime aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat je ook altijd een blazer kan vinden die volledig aan de vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen.

3.) Een mooie cardigan
De cardigan mag zich misschien wel één van de meest veelzijdige kledingstukken noemen die er op de markt zijn terug te vinden. Heel wat dames vinden het dan ook geweldig om ze te combineren met de meest uiteenlopende kledingstukken. De cardigan staat er niet alleen om bekend ongelofelijk comfortabel te zijn, daarnaast oogt ze in elke situatie even modieus. Combineer ze bijvoorbeeld eens met een leuke item van het merk Lois! Het spreekt voor zich dat ook dit kledingstuk kan worden aangekocht in tal van verschillende stijlen en kleuren. In het bijzonder de kleuren beige, taupe of grijs vormen een mooie basis in elke garderobe.

4.) Zwarte lange jurk of maxijurk
Je kan in de praktijk eigenlijk maar weinig fout doen met zwart. Dit al helemaal niet wanneer je kiest voor een zwarte lange jurk of een maxijurk. De twee belangrijkste eigenschappen waar tijdloze mode items aan dienen te voldoen zijn dat ze comfortabel moeten zijn en in (nagenoeg) alle omstandigheden gedragen moeten kunnen worden. Aan beide eisen weten zowel lange jurken als maxijurken zonder probleem tegemoet te komen. De kleur zwart zorgt er uiteraard automatisch voor dat de juiste toon wordt gezet. De stijlvolle uitstraling van deze kledingstukken is er dan ook één waar je altijd op kan vertrouwen. Dit zelfs ongeacht de periode van het jaar.

5.) Zwarte handtas
Natuurlijk mogen we naast tijdloze kleding ook de accessoires niet over het hoofd zien. Een mooie, zwarte handtas mag dan ook beslist niet in je garderobe ontbreken. Dit is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige evenals tijdloze mode-items die er op de markt zijn terug te vinden. Je combineert ze dan ook perfect met eender welke stijl van kleding. Bovendien staat een dergelijke zwarte handtas ook altijd goed. Of je er nu gewoon boodschappen mee gaat doen of je van plan bent om er een stijlvol evenement mee bij te wonen, het behoort in de praktijk allemaal tot de mogelijkheden.

In samenwerking met Anna van Toor

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts