BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  5 tips om heerlijk te ontspannen in de badkamer

We ervaren het allemaal wel eens stress. Dat moment dat het allemaal even te veel wordt. Stress hoeft niet ongezond te zijn, maar als je er teveel van hebt is dit niet goed. Daarom is belangrijk dat je rust neemt en tijd voor jezelf maakt.

Zorg ervoor dat je even helemaal alleen bent zodat je optimaal kunt uitrusten. Doe dit bijvoorbeeld tijdens je dagelijkse douchebeurt. Met de volgende tips kun ook jij het ultieme rustmoment creëren in de badkamer.

1. Ga voor een gezichtsmasker

Maak gebruik van een gezichtsmasker tijdens je bad. Er gaat niet veel boven het gevoel van de heerlijke frisse en schone huid na een gezichtsmasker. Kies voor een verzorgend gezichtsmasker met eventueel een lekker geurtje!

2. Zorg ervoor dat je de badkamer voor jezelf hebt.

Er is niets vervelender dan het haasten in de badkamer omdat de huisgenoten ook zo nodig moeten douchen als jij de badkamer wilt binnenstappen. Zorg er daarom voor dat de huisgenoten iets anders doen als je wilt genieten van douche- of badroutine.

regendouche-relaxen-badkamer

3. Regendouche
Wil je nou een optimale douche ervaring? Ga dan voor een regendouche! De douchekop van een regendouche geeft je het gevoel of je midden in een regenbui staat. En het mooie van deze regenbui is dat hij warm is!

Wil jij een regendouche aanschaffen? Ga dan voor kwaliteit, merken als Hansgrohe en Grohe staan bekend om hun hoge kwaliteit. Maar laat je niet afschrikken door het feit dat een regendouche meer water gebruikt. Overal is een oplossing voor. Daarom introduceren veel fabrikanten een variant die duurzaam is en een doorstroombegrenzer heeft die voor minder waterverbruik zorgt en toch comfort behoudt.

4. Creëer een sfeertje
Een ontspannend sfeertje creëren in de badkamer is helemaal niet zo moeilijk. Verse bloemen of planten, houten plankjes, zachte kleuren en landelijke accessoires kunnen je badkamer een romantische uitstraling geven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om kaarsen aan te steken, daar wordt de ruimt heerlijk warm van en het ziet er ook heel gezellig uit!

ontspannen-douchen-badkamer-stressfree

5. Comfortabele outfit
Een strakke broek aantrekken na je heerlijke bad is niet zo’n fijn gevoel. Kies voor ruim zittende kleding na een bad- of douchebeurt. Zo kun je jouw gehele lichaam insmeren met je favoriete bodylotion zonder dat je kleding eraan blijft plakken. Kies voor een joggingbroek met een grote trui of een heerlijke zachte badjas.

Uiteindelijk gaat het er allemaal om hoe jij je van binnen voelt. Een heerlijke bad- of douchebeurt kan een positieve invloed hebben op je humeur en het implementeren van een bad- of doucheroutine waar je jezelf verwend is zeker het proberen waard! Maar stap 1 begint bij jou: neem de tijd om tot rust te komen.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts