BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  5 tips om jouw stedentrip onvergetelijk te maken

De lentekriebels spelen langzamerhand bij iedereen op. Hierdoor begint het ook steeds meer te kriebelen om de mooie steden te bezoeken, die deze wereld te bieden heeft. Kortom: de lente haalt de reiziger in iedereen naar boven.

Omdat een stedentrip vaak van korte duur is, wordt het nog belangrijker om de herinneringen te vereeuwigen zodat jouw stedentrip écht onvergetelijk wordt. Met een fotoboek kun je de leuke momenten voor eeuwig bewaren en delen met jouw vrienden en familie. Bekijk onderstaande tips hoe je jouw stedentrip onvergetelijk kunt maken met behulp van een fotoboek.

 

1. Een goed begin is het halve werk

Wees niet bang om je als een typische toerist te gedragen. Immers, de bezienswaardigheden zijn vaak toeristische trekpleisters om een reden: ze zijn echt de moeite waard om te bekijken. Ga dus op onderzoek uit en struin het internet af op zoek naar de mooiste plekjes van de stad waar je naartoe gaat. Bedenk voor jezelf waar je echt spijt van krijgt als je het niet gezien hebt. Maak vervolgens een lijst van must-sees en begin met een planning. Denk hierbij niet alleen aan bezienswaardigheden, maar ook aan de meest heerlijke restaurants die de stad te bieden heeft.

2. Leg alles vast

Camera klaar? Actie! Wees voorbereid op alles en sleep je camera overal mee naartoe. Maak overal foto’s van, hoe onbelangrijk het op het moment zelf ook lijkt. Bekijk alles door de lens van de camera: gebouwen, kunst en mensen. Alles is leuk om te fotograferen en het maakt het beeld van jouw stedentrip compleet. De sfeer van een stad is moeilijk vast te leggen als je er te lang over nadenkt. Doe dit dus niet en fotografeer alles wat je tegenkomt.

stedentrip-tips

3. Denk altijd aan een back-up

Het nadeel van alles fotograferen wat je tegenkomt, is dat de batterij erg hard kan gaan. En ook de geheugenkaart is niet eindeloos te vullen. Ga dus nooit de deur uit zonder een extra paar batterijen en een geheugenkaart. Zo kun je alles fotograferen wat je wilt, waar of wanneer je het ook tegenkomt.

4. Een cliché is oké

Om nog even terug te komen op het eerste punt: een cliché is best oké. Leun dus ongegeneerd tegen de toren van Pisa aan en pak het puntje van de Eiffeltoren vast. Onthoud dat iedereen dit soort foto’s maakt om een reden. Het is simpelweg gewoon erg leuk om als herinnering te hebben. Schaam je dus niet en go for it!

5. Laat het nagenieten beginnen

Je bent weer thuis van je stedentrip, maar dit betekent niet dat het echt voorbij is. Nu is het namelijk tijd om na te genieten van een bijzondere reis. Zet de foto’s op de computer en verzamel de allerleukste. Om jouw stedentrip echt onvergetelijk te maken, voeg je de foto’s vervolgens samen tot een mooi fotoboek. Laat het fotoboek zien aan al jouw familie en vrienden en maak de herinneringen aan die leuke stedentrip blijvend.

Bron afbeeldingen

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts