BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Reistips   >  5 tips tegen verveling op het vliegveld

Wanneer je (lang) moet wachten op het vliegveld kunnen de minuten al snel als uren aanvoelen. Of je nu lekker vroeg op het vliegveld was om je vlucht niet te missen, of met een vertraging zit: er is niets zo vervelend als wachten. Met deze handige tips zorg je ervoor dat jij je niet zomaar meer verveelt op het vliegveld; zelfs niet wanneer je lang moet wachten.

1. Duik in de materie

Moet je lang wachten door een onverwachte vertraging of zelfs het missen van je vlucht? Dan heb je nu mooi de tijd om even goed in de materie te duiken, bewijsmateriaal te verzamelen en contact op te nemen met organisaties als airhelp.com om direct te weten wat je rechten zijn. Kun je de situatie direct afhandelen en verwerken, zodat je na je vertraging lekker kunt genieten van je vakantie.

2. Bereid je voor

De kans dat je moet wachten op het vliegveld zit er altijd in, het is dan ook zeker niet onverstandig om jezelf goed voor te bereiden. Neem een goed boek mee, en/of download een aantal films naar keuze.

Wanneer je twee goede films kijkt, is er zo 3 uur (of zelfs meer) voorbij. Denk natuurlijk ook aan je oordopjes, een oplader, en een kussentje zodat je ontspannen kunt zitten. Geen films gedownload? Check dan gewoon in op de Wi-Fi.

3. Koop een boek

Op ieder vliegveld, klein of groot, zijn wel boeken te koop. En zelfs wanneer je geen actieve lezer bent is een goed boek de ideale manier om tijd te verdrijven. Een spannende actie thriller of een romantisch, meeslepend verhaal zorgt ervoor dat je de wereld om je heen vergeet: en dus ook het tikken van de klok naar de achtergrond verdwijnt.

4. Ga winkelen

Een vliegveld is gemaakt om tijd te verdrijven, en er zijn dan ook altijd wel meerdere leuke winkeltjes te vinden. Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven om jezelf een paar uurtjes te vermaken. De zoektocht naar het perfecte paar oorbellen is niet alleen leuk, maar kan je ook veel tijd kosten: ideaal!

5. Leer nieuwe mensen kennen

Dit is het ideale moment om je communicatie skills te verbeteren en een gesprek aan te knopen met een random vreemdeling. Je bent namelijk niet de enige die zich verveelt op het vliegveld. Er zijn gegarandeerd mensen bereid een praatje met je te maken. Wie weet houd je er wel een geweldige vriendschap aan over!

Bron afbeelding: ImYanis/Shutterstock.com

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts