BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  5 tips voor een gezellige én moderne woonkamer

De herfst en winter komen er weer aan, seizoenen die, net als de zomer, veel mogelijkheden bieden. Een periode waarin gezelligheid wederom centraal staat, maar dit keer bevindt deze gezelligheid zich in, in plaats van buiten de woning.

Met deze tips zorg jij dat je woonkamer niet alleen erg warm en gezellig is, maar ook modern van uitstraling blijft. 

  1. Kies je merken zorgvuldig

Merken welke zich in een specifieke tak in de woonbranche bevinden, zijn vaak gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke woonaccessoires en andere woninggerelateerde items. Deze specialisatie zorgt voor unieke en doordachte concepten en eindproducten.

Merken als Barbas Bellfires zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in een specifieke tak woonaccessoires; haarden. Dé manier om een gezellige sfeer in de woning te creëren. Deze specialisatie in een specifiek product geeft een ander resultaat dan bijvoorbeeld de standaard IKEA haard.  

2 De sfeervolle open haard 

Je kent het plaatje vast wel: een gezin samen op de bank, met een lekkere kop warme chocomel voor het brandend haardvuur. Niets brengt sfeer in de woonkamer als dat een open haard doet. Daarnaast brengt die open haard niet alleen sfeervolle warmte, maar ook letterlijke warmte met zich mee; en dat scheelt weer op de energierekening.

Met de moderne Barbas Bellfire haarden breng je niet alleen warmte en gezelligheid, maar ook een moderne sfeer in de woonkamer. Toch net wat anders dan die open haard van de Boerenbond. 

  1. Warme kleden en plaids

Een moderne woonkamer kan al snel iets killer aanvoelen. Door fijne, warme, en kleurrijke kleden en plaids aan de woonkamer toe te voegen breng je al snel meer sfeer in de ruimte.

Niet alleen zijn de kleden en plaids heerlijk om jezelf op te warmen tijdens een koude herfstavond, het brengt ook meer kleur en warmte in de woonkamer. De vele designs geven je de mogelijkheid om plaids en kleden aan te schaffen die perfect bij jouw smaak en moderne inrichting passen. 

  1. Comfortabele kussens

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de kussens. Kussens zorgen ervoor dat er lekker comfortabel gezeten kan worden, en dat de woonkamer wat meer sfeer en gezelligheid krijgt. Een moderne, strakke woonkamer ziet er een stuk aangenamer uit wanneer er een aantal kleurrijke kussens op de bank liggen. 

  1. Sfeerverlichting en kaarsen

Je kan de meest kille ruimte warm maken met de juiste sfeerverlichting. Deze sfeerverlichting kan in de vorm van lampen, maar natuurlijk ook in de vorm van (geur) kaarsen. Zet wat fijne lampen aan, steek de kaarsjes aan, en je hebt in een handomdraai een gezellige, moderne woonkamer.  

In samenwerking met Barbas Bellfires

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts