BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  5x lekker ontbijten in Utrecht

Tripje Utrecht op de planning, maar weet je niet waar je lekker kunt ontbijten? Voor interieur webshop Westwing hebben wij op aanvraag een artikel met leuke ontbijttentjes in Utrecht geschreven voor de Westwing gids voor foodies. Lees vooral verder om te zien welke dit precies zijn!

1. De keuken van Thijs

Zoals de naam al doet vermoeden, is De keuken van Thijs opgericht door Thijs. Het is een knusse lunchroom gevestigd in de Biltstraat in Utrecht, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere ontbijt. Zij serveren heerlijke broodjes, biologische boterhammen en drankjes.

Biltstraat 83

2. De Bakkerswinkel

De romantisch ingerichte Bakkerswinkel is een knus eethuisje dat populair is bij jong en oud. Achter de toonbank is een trap naar beneden met toegang tot de lunchroom. Naast dat je er heerlijk kunt lunchen zijn er genoeg opties om er rustig te ontbijten. Verschillende soorten brood, croissants, warme scones met clotted cream, wentelteefjes en nog veel meer. Wil je een gezellige middag doorbrengen met je familie of vrienden? Ga dan eens voor een uitgebreide high tea!

Wittevrouwenstraat 2

3. Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een ontbijt- en lunchroom waarmee het eten van yoghurt buitenshuis wordt gebracht. Ze bieden een breed scala aan yoghurt (frozen, traditioneel, soja, geiten etc.), vruchten, noten, superfoods en meer. Hiermee kun je één van hun samengestelde Specials kiezen of zelf je eigen yoghurt samenstellen. Alles bij Yoghurt Barn is biologisch en heel duurzaam. Een mooi concept waar je heerlijk kunt ontbijten!

Vinkenburgstraat 15

4. Bagels & Beans

Bagels & Beans is een koffie- en bagelketen en bij vrijwel iedereen bekend. Er hangt een goede sfeer, de inrichting is heel gezellig en je kan er natuurlijk ontbijten en lunchen. Je hebt genoeg bagels naar keuze, verschillende soorten beleg, koffie, thee en verse jus d’orange. Momenteel hebben ze drie ontbijt opties op de menukaart. Aanrader als je er nooit eerder bent geweest!

Biltstraat 60 / Mariaplaats 48 / Amsterdamsestraatweg 302 

5. Carla’s Conditorie

Voor echte Scandinavische koeken en taarten hoor je bij Carla’s Conditorie te zijn. Het is een heel schattig en kitscherig zaakje met bistrostoelen op het terras. Ze hebben ook een (ontbijt)menu met o.a. verschillende boterhammen, scones, muesli met yoghurt en Zweedse broodrollen.

Achter de Dom 6

Ken jij nog leuke ontbijttentjes in Utrecht?

Comments:

 • 22 december 2015

  Daar zal ik zeker eens naar toe gaan als ik in die mooie stad ga shoppen 😉
  Wat ziet het er goed uit.
  Fijn artikel en goede foto’s!

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Leuk! Ik ga binnenkort een dagje naar Utrecht dus ga je tips zeker even onthouden!

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Yoghurt Barn heb ik echt wat uurtjes doorgebracht tijdens mijn studie, zo heerlijk om daar te werken en lekker te eten! Goede tijden 🙂

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Lekker gaan ontbijten is zo leuk! Jammer dat we dat hier niet echt meer doen (de prijzen zijn gewoon te extreem).

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Goed idee om weer eens in Utrecht te shoppen. Ik vond het er altijd gezellig, en zeker om te lunchen aan het water!

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Handig lijstje. Ik ben nooit tot zelden in Utrecht. Terwijl het behoorlijk dichtbij is van waar ik woon.

  Beantwoorden...
 • 22 december 2015

  Fijne tips!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts