5x lekker ontbijten in Utrecht


Tripje Utrecht op de planning, maar weet je niet waar je lekker kunt ontbijten? Voor interieur webshop Westwing hebben wij op aanvraag een artikel met leuke ontbijttentjes in Utrecht geschreven voor de Westwing gids voor foodies. Lees vooral verder om te zien welke dit precies zijn!

1. De keuken van Thijs

Zoals de naam al doet vermoeden, is De keuken van Thijs opgericht door Thijs. Het is een knusse lunchroom gevestigd in de Biltstraat in Utrecht, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere ontbijt. Zij serveren heerlijke broodjes, biologische boterhammen en drankjes.

Biltstraat 83

2. De Bakkerswinkel

De romantisch ingerichte Bakkerswinkel is een knus eethuisje dat populair is bij jong en oud. Achter de toonbank is een trap naar beneden met toegang tot de lunchroom. Naast dat je er heerlijk kunt lunchen zijn er genoeg opties om er rustig te ontbijten. Verschillende soorten brood, croissants, warme scones met clotted cream, wentelteefjes en nog veel meer. Wil je een gezellige middag doorbrengen met je familie of vrienden? Ga dan eens voor een uitgebreide high tea!

Wittevrouwenstraat 2

3. Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een ontbijt- en lunchroom waarmee het eten van yoghurt buitenshuis wordt gebracht. Ze bieden een breed scala aan yoghurt (frozen, traditioneel, soja, geiten etc.), vruchten, noten, superfoods en meer. Hiermee kun je één van hun samengestelde Specials kiezen of zelf je eigen yoghurt samenstellen. Alles bij Yoghurt Barn is biologisch en heel duurzaam. Een mooi concept waar je heerlijk kunt ontbijten!

Vinkenburgstraat 15

4. Bagels & Beans

Bagels & Beans is een koffie- en bagelketen en bij vrijwel iedereen bekend. Er hangt een goede sfeer, de inrichting is heel gezellig en je kan er natuurlijk ontbijten en lunchen. Je hebt genoeg bagels naar keuze, verschillende soorten beleg, koffie, thee en verse jus d’orange. Momenteel hebben ze drie ontbijt opties op de menukaart. Aanrader als je er nooit eerder bent geweest!

Biltstraat 60 / Mariaplaats 48 / Amsterdamsestraatweg 302 

5. Carla’s Conditorie

Voor echte Scandinavische koeken en taarten hoor je bij Carla’s Conditorie te zijn. Het is een heel schattig en kitscherig zaakje met bistrostoelen op het terras. Ze hebben ook een (ontbijt)menu met o.a. verschillende boterhammen, scones, muesli met yoghurt en Zweedse broodrollen.

Achter de Dom 6

Ken jij nog leuke ontbijttentjes in Utrecht?

7 gedachten over “5x lekker ontbijten in Utrecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *