BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  6 cadeaus om je man mee te verrassen

De decemberdrukte is weer begonnen en de winkels worden alsmaar drukker. De wintersale zijn in sommige winkels al in volle gang en tijdens deze periode zou je zomaar wat leuks kunnen scoren.

Voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is, zoals de liefde van je leven. Heb je geen leuke cadeau-ideeën en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Zoek dan wat leuke items uit deze lijst waarmee je jouw man kunt verrassen.

1. Lekker gamen

Houdt jouw kerel wel van een lekker potje gamen? Dan is de keuze natuurlijk makkelijk gemaakt. Kijk naar zijn favoriete spellen en doe wat onderzoek om te leren wat de mogelijkheden zijn. Is hij bijvoorbeeld helemaal gek op FIFA? Dan kun je online FIFA points kopen waar hij weer weken plezier van kan hebben.

2. Kookcadeaus

Is jouw partner een enthousiaste hobbykok? Ga dan op zoek naar leuke kookcadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd keukenschort, een wildplukboek of zelfs een leuke cursus kaasmaken. Je kan er werkelijk waar alle kanten mee op, en zal er uiteindelijk natuurlijk beiden profijt van hebben!

3. Happy socks

Iedereen wordt wel vrolijk van vrolijke sokken. Is er een betere manier om hem iedere ochtend weer even op te vrolijken dan door het aantrekken van een leuk, uniek paar sokken? Niet alleen tover je zo iedere ochtend weer een lach op zijn gezicht: je zorgt er ook nog eens voor dat hij zich tip-top in orde voelt met zijn hoge kwaliteit unieke sokken.

4. Leuk speelgoed

Ook een volwassen man heeft een klein jongetje in zich en kan hierdoor hartstikke vrolijk worden van leuk speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een racebaan of een treinset, maar ook aan bestuurbare producten zoals een helikopter of zelfs een drone. Kan de volwassen kerel gewoon weer heel even kind zijn. Heerlijk!

5. Tegoedbonnen

Heb je even wat minder budget tot je beschikking? Maak dan een leuk gepersonaliseerd tegoedbonnen boekje. Iedere tegoedbon kan vervolgens in 2019 ingewisseld worden tegen iets leuks. Een massage, een lekker etentje, of gewoon een avondje bioscoop.

6. Weekendje weg

Heb je juist wat meer budget tot je beschikking? Verras hem dan met een leuk weekendje weg. En dan hebben we het niet over dat spa-weekend dat jij heerlijk ontspannen vindt, maar juist iets wat jouw man leuk vindt.

Een weekendje op avontuur in de ardennen, kamperen in de bossen, de adrenaline laten gieren in een attractiepark of misschien wel gewoon even een weekendje ontspannen in het mooie Parijs.

Bron afbeelding: Inna Zakharchenko/Shutterstock.com

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts