BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  6 leuke cadeaus om aan je vriendinnen te geven

Een cadeau vinden voor een vriendin kan best lastig zijn. Natuurlijk is het cadeau afhankelijk van het budget. Doorgaans geef je je vriendin een wat groter cadeau bij bijvoorbeeld een huwelijk en een wat kleiner cadeautje voor een housewarming. Of misschien zoek je wel een leuk cadeautje om gewoon zomaar te geven, omdat je er zin in hebt. Of als bedankje omdat ze iets liefs voor je heeft gedaan.

Maar hoe vind je nou een cadeau dat past bij de gelegenheid en waar je vriendin echt blij van zal worden? Dit zijn 6 leuke cadeautips om aan je vriendinnen te geven.

 

1. Een waardebon

Een waardebon is eigenlijk altijd goed. Je kunt een algemene waardebon geven, maar dat is minder leuk dan een bon voor een specifiek doel. Gaat jouw vriendin graag naar de sauna? Dan is een saunabon een leuk idee. Maar gaat ze liever lekker uit eten met haar partner? Dan kun je ook gaan voor een restaurant cadeaukaart. Het voordeel van dit soort cadeaukaarten is dat je zelf het budget kunt bepalen. Je kunt zelf een bedrag kiezen en dat op de kaart laten zetten.

 

2. Persoonlijk cadeau met naam en/of foto

Een persoonlijk cadeau zegt veel over de waarde van jullie vriendschap. Jij weet precies wat jouw vriendinnen leuk vinden. En dat weet je ook nog persoonlijk te maken door er hun naam of een bijzondere foto op te zetten. Je vindt heel veel leuke persoonlijke cadeaus bij Primera. Knuffels, chocolaatjes, boeken…

Daar kun je tijdens het bestellen een foto voor uploaden of de naam van de ontvanger invoeren. Het cadeau kan volledig ingepakt worden afgeleverd als verrassing! Je kunt natuurlijk ook gaan voor een sierraad met jouw naam, haar naam of met een andere persoonlijke betekenis.

 

3. Iets lekkers

Is jouw vriendin stiekem een echte snoeper? Of is ze streng aan de lijn en vind jij dat ze wel een keertje kan zondigen? Trakteer haar op iets lekkers! Dat kan natuurlijk ook op een gezonde manier. Er zijn bijvoorbeeld hele leuke pakketjes met gezond eten. Denk ook eens aan een leuk theepakket als ze een theeliefhebber is. Chocola is natuurlijk altijd een goed cadeau, voor vrijwel elke gelegenheid.

 

4. Een leuk tijdschrift of puzzelblad

Tijdschriften zijn ideaal om je lekker mee te ontspannen. Toch hebben maar weinig dames een abonnement, want het is vaak best prijzig. En bovendien: wanneer heb je nou tijd om dat wekelijkse/maandelijkse blaadje door te lezen? Nou, als je het van je beste vriendin krijgt natuurlijk! Dan maak je echt even tijd om je lekker te ontspannen met het tijdschrift. Het ideale cadeau dus om je vriendinnen mee te verwennen.

 

5. Lekker verwennen

Vind jij dat je vriendin echt wat verwennerij verdient? Denk dan eens aan lekkere douche- of badproducten. Of geef eens een bijzonder geurtje of een lekkere spray cadeau. Er zijn heel veel verwen artikelen te vinden, van shampoos tot gezichtsmaskers. En natuurlijk is ook make up van een goed merk een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Een goede foundation is bijvoorbeeld prachtig voor de huid. En met deze tips maakt jouw vriendin (en jij ook!) daar echt een succes van.

 

6. Mooie decoratie

Weet jij precies welke smaak jouw vriendin heeft voor haar interieur? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een leuke decoratie die er goed bij past. Wat is er leuker dan lekker shoppen in verschillende interieurzaken tot je nét dat ene cadeautje vindt dat past bij jouw vriendin? Van kaarsen tot een mooi schilderij of een leuke kerstdecoratie; ideeën genoeg voor leuke cadeaus voor je vriendinnen.

Deze cadeautips zullen je helpen om een goed cadeau te vinden voor je vriendinnen. Natuurlijk moet je daarbij rekening houden met hun voorkeur. Let vooral op dat je niet teveel let op je eigen lievelingsproducten. Misschien ben jij dol op luxe shampoos of verzorgende maskertjes, terwijl je vriendin zich daar helemaal niet mee bezig houdt. Dan kun je dus beter kiezen voor een ander leuk cadeau. Met deze 6 leuke ideeën vind je vast een geweldig cadeau voor jouw vriendinnen.

In samenwerking met Primera

Bron afbeelding: Julia Sudnitskaya / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts