6x housewarming cadeau ideetjes


housewarming-cadeau-ideetjes-kado-ideeen

Als er iemand in je omgeving gaat verhuizen wordt er meestal een housewarming gegeven om de woning aan iedereen te kunnen laten zien. Bij een housewarming horen nou eenmaal cadeautjes, maar wat als je geen inspiratie hebt? No worries, hieronder hebben wij 6 cadeau ideetjes op een rij gezet die geschikt zijn om cadeau te doen bij een housewarming.

 

diptyque2

1.) Dipytique kaarsen. De man of vrouw die wel van luxe houdt kun je vast erg blij maken met een Diptyque kaars of interieurparfum. De producten zijn niet bepaald goedkoop, maar gaan wel lang mee. Ze ruiken ook nog eens heerlijk én staan heel chic in je interieur. Verkrijgbaar bij o.a. Skins.nl.

2.) Een barbecue. Gaat het om iemand die voor het eerst een huis met tuin heeft? Dan is het leuk om als housewarming cadeau iets voor in de tuin te geven, aangezien die immers wel wat aandacht kan gebruiken. Zo is bijvoorbeeld een gloednieuwe barbecue erg leuk om te geven.

16741382369_f9d8d84f3a_z

3.) Gepersonaliseerde snijplank. Zoek je wat origineels en bijzonders, dan is een gepersonaliseerde snijplank van hout een leuk idee! Je kunt een mooie tekst, figuur of eigen ontwerp op het snijblok laten graveren en een paar weken later kun je hem op je mat verwachten. Begin er dus wel vroeg mee!

4.) Een voedselpakket. Met een voedselpakket kun je vrijwel niet verkeerd gaan. Verschillende winkels verkopen standaard voedselpakketten, maar het is een stuk leuker als je er zelf één samenstelt. Koop een aantal ingrediënten waarvan je weet dat degene er dol op is en pak het leuk in met cellofaanfolie.

sapcentrifuge

5.) Een sapcentrifuge. Sapcentrifuges zijn vrij prijzig en daarom misschien niet iets wat je gauw voor jezelf zou kopen. Bekijk of je met meerdere mensen dit voor hem of haar als cadeau kunt geven, je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Een leuk geschenk voor iemand die een gezonde levensstijl ambieert!

6.) Een cadeaubon. Het is misschien niet het meest origineelste presentje, maar een cadeaubon wordt door elke verhuizer met open armen ontvangen. Handig als degene vrijwel alles al heeft óf als je echt geen flauw idee hebt wat je moet geven.

Welke van deze items vind jij het leukst? 

Bron afbeeldingen: 1, 2

3 gedachten over “6x housewarming cadeau ideetjes”

  1. Wat een leuke ideetjes allemaal.

    Nog een extra cadeautip, moest je er niet uit geraken… 🙂

    We merken op dat onze letterborden vaak als cadeau worden gegeven voor een housewarming. De reactie die we hierop hebben teruggekregen is alleen maar positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *