BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  7x prachtige klokken voor in huis

inspiratie-wandklokken-woonkamer-slaapkamer-huis

Net als alle interieur items, zijn ook klokken aan mode onderhevig. De simpele witte klok met zwarte getallen zie je haast nergens meer, evenmin als de enorme antieke staartklokken die heel lang hip zijn geweest.

Tegenwoordig zoeken we naar een balans tussen elegantie, een natuurlijke look en een modern tintje. Tijd om eens te kijken welke klokken anno 2017 eigenlijk ‘in de mode’ zijn. Dat deden we uiteraard bij een van de grootste Nederlandse aanbieders van klokken: Sweetlivingshop.nl. We vonden 7 prachtige voorbeelden van hippe klokken, die je nergens anders zult vinden!

clayre-eef-wandklok-natuurtint-65x5-cm

1. Antiek met een moderne touch

Deze prachtige klok bestaat uit hout en metaal. Het hart van de klok heeft de natuurlijke houtkleur, maar de rest van het achterblad is wit met klassieke cijfers. De mooie afwerking met goudkleurig metaal maakt deze klok prachtig in een landelijk interieur. Deze klok maakt het gezellig en knus in huis.

riverdale-wandklok-luton-zilver-70-cm

2. Houten klok zonder achterblad

Ook helemaal hip: de wandklok die alleen bestaat uit een frame en cijfers. De klok heeft geen achterblad. Deze klok is ideaal voor bijvoorbeeld het industriële interieur, waar je door de klok heen de achterwand kunt zien. Dankzij de natuurlijke en rustieke uitstraling past hij ook goed in de landelijke of natuurlijke woonstijl.

j-line-wandklok-gestreept-hout-635-cm

3. De houten wandklok

De houten wandklok is de laatste jaren een begrip geworden. Er zijn er honderden, al is dit een van de mooiste. De houtnerf blijft zichtbaar, waardoor de klok een natuurlijke uitstraling heeft. Daardoor past hij goed in de klassieke en de natuurlijke woonstijl.

sweet-living-houten-wandklok-cities-75

4. Klok met afbeelding

Een klok met afbeelding kan ook erg mooi zijn. Soms zie je fotoklokken, maar ook landschappen of abstracte afbeeldingen zijn leuk. Deze houten klok is heel bijzonder: hij laat verscheidene wereldsteden zien. Tegelijkertijd blijft het houten oppervlak van de klok ook zichtbaar, wat een mooie combinatie oplevert.

j-line-wandklok-jute-metaal-60-cm

5. Metaal en jute

Wil jij graag natuurlijk wonen? Dan is deze klok echt iets voor jou! Het is een eenvoudig metalen frame, maar het zijn vooral de cijfers die de aandacht trekken. Ze zijn gemaakt van ruw jute touw, wat de klok een bijzondere uitstraling geeft. Deze robuuste klok past in het natuurlijke interieur, maar is ook populair in de industriële woonstijl.

j-line-wandklok-groen-40x43-cm

6. Landelijk rechthoekig

Deze prachtige landelijke klok is ook opvallend. Hij is namelijk niet standaard rond, maar is rechthoekig vormgegeven. Hoewel deze klok natuurlijk niet echt gemaakt is in 1887, lijk het wel een echt stuk antiek dankzij het verweerde en doorleefde uiterlijk.

riverdale-wandklok-vintage-brown-40-cm

7. Vintage klok

We hebben al haast alle woonstijlen gehad, maar nu komen we toch nog een andere stijl tegen: vintage. Ook voor deze stijl zijn er prachtige klokken te vinden, zoals deze mooie Riverdale. Deze vintage klok is niet alleen mooi, maar ook nog eens praktisch met de duidelijke tijdsaanduiding.

Klokken zijn er in alle soorten en maten. Maar toch is de ene klok de andere niet. Wil je je interieur stijlvol samenstellen, dan kun je niet zomaar elke willekeurige klok ophangen. Kies een klok die goed past bij jouw woonstijl en die ook origineel is. Shoppen bij een grote keten of bij een gewone woonwinkel is dus niet zo slim: dan zie je jouw ‘originele’ klok in no time terug bij al je vrienden en kennissen.

Sweetlivingshop biedt hiervoor de oplossing: alle klokken worden speciaal voor deze collectie ontworpen, dus zal je jouw klok niet terugvinden in woonwinkels. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe klok origineel is én blijft!

In samenwerking met Sweetlivingshop

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts