BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  8 tips om meer geld over te houden

Heb je te weinig geld over voor leuke dingen en ben je op zoek naar manieren om te besparen? Wij geven je 8 handige tips waarmee je zonder al teveel moeite honderden euro’s per jaar kunt besparen!

1. Vaste lasten
Je vaste lasten zijn een van de belangrijkste besparingsmogelijkheden. Je kan al snel honderden euro’s per jaar besparen door simpelweg voor de juiste aanbieder te kiezen.

Je kan online je energie vergelijken en direct alle aanbieders en tarieven zien. Zo kies je gemakkelijk en snel de goedkoopste eruit. Wil je nog meer besparen? Stap dan over op LED verlichting; dit scheelt gegarandeerd een paar tientjes op de energierekening.

2. Verzekeringen
Hetzelfde geld voor je verzekeringen. Door ieder jaar even online te checken of je nog wel goed ziet voorkom je onnodig teveel betalen. Je kan alle verzekeringen online nalopen.

Zo kun je in een paar minuten je zorgverzekering, reisverzekering en zelfs je autoverzekering vergelijken zonder ervoor op onderzoek uit te hoeven gaan.

tips-om-geld-over-te-houden

3. Kleding en accessoires
Kleding en (woon) accessoires koop je niet in de winkel, maar bestel je online. Webshops bieden iedere dag wel nieuwe kortingscodes aan waarmee je kleding een stuk goedkoper aan kan schaffen dan in de winkel.

Heeft je favoriete web shop niet wat je zoekt? Dan zit je binnen een paar seconden bij een andere winkel.

4. Opnieuw combineren
Een andere manier om geld te besparen op kleding en accessoires is door je huidige kledingkast eens flink uit te pluizen en nieuwe combinaties te maken.

We hebben allemaal wel ongedragen items; blaas ze nieuw leven in door ze op te leuken met een tof vest of een leuke shawl!

5. Investeer in accessoires
Accessoires zijn hier een echte must. Je kan zelfs de saaiste combinatie nog opleuken met de juiste accessoires.

geld-besparen-kleding

6. Boodschappen
Ga je altijd naar de Appie om de hoek? Breed je winkelgebied wat uit en bezoek ook eens een goedkopere supermarkt. Op de wekelijkse markt kun je vaak ook hele goede producten voor een behoorlijk lagere prijs vinden.

7. Blijf lekker binnen
Een lekker diner of een gezellige bioscoop avond kunnen in huis net zo fijn zijn als buiten de deur. Daarbij is het ook nog eens een stuk goedkoper!

8. Administratie
Houd maandelijks een lijstje bij met je inkomsten en uitgaven. De rekeningen, maar ook die spontane theemiddag met vriendinnen. Zo weet je precies waar je geld iedere maand heen gaat en zie je direct waar je kan besparen.

Comments:

 • 3 maart 2018

  Handige tips om een heleboel geld te kunnen besparen!
  Shop fahionitems etc. tijdens de sale.
  Als je er dichtbij woont check dan regelmatig de shops.
  Heb je nieuwe zomerse kleding nodig check dan de sale in de winter
  Xoxo

  Beantwoorden...
 • Vickan

  7 maart 2018

  De bestemmingsplannen en bouwhistorische verwachtingskaart zijn pleite. Ik heb maar niet verder gezocht naar wat er nog meer is verwijderd.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts