BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  8 x inspirerende ideeën voor een opvallende accentmuur

Staar je weleens naar die lege muur in je woonkamer of slaapkamer en vraag je je af of er iets ontbreekt? Misschien is het dan tijd om je muren een opfrisbeurt te geven! Een opvallende accentmuur kan namelijk een enorme impact hebben op de sfeer van je hele interieur.

Het kiezen van de juiste kleur of het juiste creatieve idee bedenken kan alleen knap lastig zijn. Daarom vind je hier 8 x inspirerende ideeën om je te helpen bij het creëren van een accentmuur. Die je persoonlijke stijl weergeeft en de ruimte naar een hoger niveau tilt.

Grafisch behang

Met behulp van grafisch behang kun je een mooi dynamisch ontwerp op je muur creëren. Je kunt kiezen voor opvallende driehoeken of gaan voor een subtieler ontwerp. Behang is sowieso de perfecte manier om een ​​accentmuur aan te kleden, zonder je hele kamer opnieuw in te richten. Door de nieuwste technologieën kun je zelfs behang bestellen met je eigen ontwerp.

Houten paneelmuur

Een houten muur geeft een natuurlijke sfeer in je huis. Je kunt kiezen voor een traditionele houten muur, of voor een modernere versie met geometrische vormen of geverfde houten lamellen. Hierdoor komt je accentmuur er prachtig uit te zien.

Fotolijsten

Een foto wand is een persoonlijke manier om je accentmuur in te richten. Je kunt foto’s met een speciale betekenis ophangen, of kiezen voor een thema zoals reizen. Zo’n interessante muur trekt de aandacht en geeft het interieur een persoonlijke uitstraling.

Marmerlook

Een marmeren muur geeft een luxe uitstraling aan je kamer. Je kunt ervoor kiezen om je hele muur met marmer te bedekken, of om een ​​marmeren patroon op een deel van de muur te schilderen.

Kunst

Maak kunst op maat voor boven je bank of bed met een grote, kleurrijke muurschildering. Kies een kunstwerk dat past bij je persoonlijke stijl en laat het je accentmuur zijn. Dit zal een eyecatcher zijn in je interieur!

Spiegelwand

Een spiegelwand zal niet alleen licht reflecteren in kleinere ruimtes, maar ook je accentmuur laten opvallen. Kies een groot formaat spiegel die past bij de grootte van de muur. Hierdoor ziet je kamer er groter en lichter uit.

Muurstickers

Met muurstickers kun je een accentmuur makkelijk transformeren tot een decoratief kunstwerk. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen en zijn eenvoudig aan te brengen.

Een krijtmuur

Een schoolbordmuur of krijtmuur kan gebruikt worden voor notities en om tekeningen op te maken. Helemaal leuk en handig voor in de keuken!

Of je nu kiest voor een gedurfd patroon of een persoonlijke touch, een accentmuur kan je kamer tot leven brengen. Probeer een van deze ideeën en maak van jouw muren prachtige eyecatchers. Veel plezier!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts