BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  A love letter to Zalando Man

 photo roos-zalando-man-actie-valentijn_zps0f3506c3.png

Valentijnsdag. Een hele ‘happening’ waar ik nooit aan mee doe, die van Amerika ook overgewaaid is naar ons koude kikkerlandje. Ik stond dan ook even te kijken toen ik de 14e een witte koker ontving met daarin een prachtige rode roos. Ik had helemaal niks besteld. Van wie zou het kunnen zijn? Na wat gegraai in de koker vond ik een wit briefje met wat tekst…

Lieve Valentijn,

De afgelopen jaren heb ik je steeds beter leren kennen. Je hebt een geweldige smaak en je uitstraling is precies zoals die van mijn ideale vrouw. Vandaar dat ik je op deze speciale manier wil verrassen en mijn liefde aan je bekend wil maken. Ik ben benieuwd of de liefde wederzijds is, vandaar dit gebaar.

Het is best spannend om je op deze manier de liefde te verklaren, ik ben dan ook benieuwd of je mijn liefdesbrief beantwoordt. Een adres heb ik niet, maar ik ben wel een vaste bezoeker van jouw blog.

In afwachting van je antwoord. Veel liefde,

De Zalando man

PS: Mocht je een liefdesbrief terug schrijven op je blog, vergeet dan niet jouw favoriete Valentijns cadeau te vermelden. Wie weet kom ik die wel persoonlijk bij je bezorgen!

 photo roos-zalando-man-actie-_zpsc1957bd6.png

Aahhh, stiekem vond ik het wel heel lief! Zo’n mooi gebaar kon ik niet anders dan beantwoorden.

Lieve Zalando man,

Wat stond ik te glunderen toen ik die mooie roos van je ontving. Zomaar een onverwacht cadeautje, een roosje laten bezorgen…van kleine, onverwachte cadeautjes word ik intens blij. Ik voelde me nogal vereerd. Totdat ik mijn Twitter opende. Nu heb ik begrepen dat je meerdere bloggers een roos hebt gestuurd en hen de liefde hebt verklaard. Ik wist alleen niet dat de Zalando Man een player was. Oh well, ik vergeef het je.

Blijkbaar ken je mij al heel goed, maar ik jou niet. Daarom kan ik jouw liefde ook niet beantwoorden. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het een lief gebaar vind. Je vroeg mij om mijn favoriete cadeau te vermelden. Nou, dat is niet zo heel moeilijk. Met jouw prachtige roos heb je me al helemaal opgefleurd, maar stiekem zou je deze prachtige maxirok ook wel mogen komen bezorgen.

Compleet verrast door het onverwachte gebaar. Ik wil je daarvoor bedanken. Hopelijk tot gauw?

Liefs,
Bouchra

 photo roos-zalando-man-actie_zps505f6c29.png

Normaal ben ik niet zo van de bloggersacties, maar deze actie van Zalando had ik echt totaal niet verwacht en vond ik zo origineel dat ik besloot om maar eens mee te doen. Ik heb er eigenlijk (samen met andere bloggers) wel om moeten lachen!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts