BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Aardappeltajine met olijven

Weinig tijd om eten te maken? Probeer dan eens deze Marokkaanse aardappeltajine met olijven van gastblokker Ikrame. Serveer er (zelfgemaakte) Marokkaanse stuk brood erbij.

Benodigdheden:

  • Aardappelen (hangt van de aantal personen jij voor kookt)
  • 2 uien, fijngesnipperd
  • Verse koriander, fijngehakt
  • Paprikapoeder
  • 2 Knorr bouillonblokjes
  • Olijven (die je van te voren even kort omspoeld)
  • Komijnpoeder
  • Peper

Bereidingswijze:

Neem een pan en verhit hier wat olijfolie in. Bak de fijngesnipperde uitjes hier glazig in. Doe de gesneden aardappelen hierbij en breng het op smaak met kruiden, koriander, bouillonblokjes en voeg wat water toe. Doe een handjevol groene olijven erbij. Breng aan de kook tot de aardappels lekker zacht worden. Voeg eventueel nog wat koriander als laatst eraan toe. Serveer de tajin direct.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

367 posts

Travel

119 posts