Accessoires trends voorjaar en zomer 2014


Het voorjaar en de zomer van dit jaar staan alweer op ons te wachten. De temperaturen beginnen langzaam te stijgen, avonden worden steeds langer en de mensen om ons heen worden steeds vrolijker. Het is tijd om de winterkleding goed op te bergen en de zomerkleding tevoorschijn te toveren. Kleur blijft altijd terugkomen in de modewereld, dus ook dit voorjaar en deze zomer vind je overal kleurrijke items. Heel simpel, mooi weer wordt gevierd met veel kleur in je outfit! Het maakt niet uit of je kleurrijke kleding draagt of kiest voor gekleurde sieraden, zoals bijvoorbeeld Ibiza-sieraden.

Veel armbanden
Hou je van armbanden? Goed nieuws! Dit voorjaar kan je zoveel armbanden dragen als je zelf wilt. Sterker nog, hoe meer hoe beter. Dit jaar is het helemaal hot om dunne armbandjes over elkaar heen te dragen. Je kan de armcandy’s opvrolijken door meer kleuren met elkaar te combineren of voor verschillende soorten armbanden te kiezen zoals kralenarmbanden. Het mag best een beetje opvallen.

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-statement-kettingen_zps1a9c42f2.png

Mega kettingen
Niet alleen kleur komt veel terug deze zomer, ook worden grote opvallende kettingen gezien als een fashion statement. De ketting om je nek mag best gezien worden! Bovendien is het makkelijk deze te combineren met diverse kledingstylen. Grote kettingen met verschillende gekleurde stenen vrolijken je outfit op. Let er wel op dat het niet to much wordt.

Zonnebril met gekleurde glazen
Je hebt ze waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen in bladen, op televisie of op het internet: zonnenbrillen met gekleurde glazen! Je kan er deze zomer niet omheen en bovendien steel je de show met deze flitsende zonnebril. De populaire kleuren zijn blauw, rood en roze. Ze beschermen niet alleen je ogen maar vrolijken ook nog eens je outfit op. Een echte musthave!

 photo parels-memenso_zpsa8570c85.png

Parels
Vind je zoveel kleur overdreven? Dan kun je altijd kiezen voor parels. Parels raken namelijk nooit uit de mode. De sieraden geven je outfit een chique uitstraling en passen bij verschillende soorten kleding. Tegenwoordig zijn parels betaalbaar voor iedereen.

Bron: Mesenso.nl

17 gedachten over “Accessoires trends voorjaar en zomer 2014”

 1. Er zijn leuke trends en dingen die jaren lang terugkomen in de fashion!
  Pastelteinten waren in de eightees erg hip.
  De statement necklaces is een grote trend die nu al bijna een jaar duurt.

  Fijn pasen Xoxo

  1. Yayy, eindelijk πŸ˜€ Ik zou het ook echt niet weten! Ik heb pas een paar extensies verwijderd bij Google Chrome, misschien dat het daar aan lag?

 2. Mega kettingen klinken me het best in de oren en je voorbeeld is prachtig, zo kleurrijk! Zag laatst nog een geweldige, maar die was dan ook erg zwaar (het risico van mega).

 3. Parels kunnen mij niet meer bekoren. Vroeger droeg ik deze wel vaak! Vooral de statement kettingen en vele armbandjes vind ik de laatste tijd erg leuk om te dragen! πŸ™‚

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *