BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Adidas Ultra Boost: hardloopschoen en sneaker in één

Voor de sportieve volgers hebben we vandaag een leuke hardloopschoen tip. Er is namelijk al een tijdje een schoen op de markt gebracht die doorgaat als een hardloopschoen én een sneaker: de Adidas Ultra Boost. Waar jullie helemaal blij van kunnen worden? De schoen is zowel bijzonder trendy als duurzaam.

We kunnen de Ultra Boost op meerdere manieren presenteren. Het model is bijvoorbeeld zo ontworpen dat deze volledig faciliterend is aan het natuurlijk verloop van de voet.

Comfort

Iedere pas in jouw loopcyclus wordt op waarde geschat. Het bovenwerk is ontworpen om de voet zo veel mogelijk bescherming te geven. Kortweg is dit pareltje in staat om zich te wikkelen om het middengedeelte van de voet.

Dat ultieme comfort is een van de absolute krachten. Overigens is het bovenwerk gemaakt van meshmateriaal, dit betekent dat de voeten altijd droog en koel blijven. Heerlijk.

Alsof ze tijdens de loop lekker in de verkwikkende buitenlucht verblijven, met een koele bries en een oneindige hoeveelheid zuurstof. De sokvorm van het bovenwerk stimuleert de natuurlijke beweging van de gewrichten, spieren en pezen.

Demping

Met de responsieve demping in de schoen zit het meer dan goed. Adidas Boost is een technologie die met behulp van schuim, over de hele lengte van de schoen, nog meer veerkracht aan de passen toevoegt.

De ervaringen van de gebruikers spreken voor zich: zij merken dat de schoen de neerwaartse kracht van een afzet omzet in voorwaartse snelheid. Een Ultra Boost voor de nog krachtigere acceleratie. De middellange afstandslopers kunnen hun hart met dit model pas echt ophalen.

Kleuren

Genoeg over de mogelijkheden op hardloopgebied. We willen het hebben over de kleurstellingen. Adidas heeft flink uitgepakt in de uitgebrachte kleurenseries. Roze, grijs, blauw, zwart en wit zijn enkele voorbeelden. In de afwerking zie je de kracht van het ontwerpteam van Adidas.

Op een subtiele manier verweven de creatievelingen de kleuren in het bovenwerk. De schoen springt in het oog en gaat nooit vervelen.

De sensatie van de sok in het bovenwerk past ook heel mooi bij een sneaker. Hierdoor lijkt de schoen retro en futuristisch tegelijk. Een beter bewijs voor een tijdloze sneaker is er bijna niet. Wat is er nog meer zo fijn? Hij is licht. Dit lichtgewicht maakt de schoen tot een ideale vakantiepartner, of tijdens een weekend weg.

Zool

Tot slot de zool. Onder ieder model prijkt een witte, strakke, slijtvaste zool die lekker catchy voor de dag komt. Het profiel onder de schoen zorgt voor de juiste grip en balans. De Adidas Ultra Boost: een schoen voor meerdere doeleinden en een heerlijke pasvorm.

In samenwerking met sportshowroom

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts