BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Adverteren

Samenwerken

Womanistical.nl bestaat sinds september 2012, maar door de constante aandacht en zorg die besteed wordt aan de samenstelling van deze site is het in korte tijd al flink gegroeid. Op deze Nederlandstalige blog verschijnen artikelen over een breed scala aan onderwerpen.

Denkt u hierbij aan beauty, mode, reizen, wonen, gezondheid, lekker eten en nog veel meer onderwerpen die vrouwen interesseren. Met het aanbod van gevarieerde onderwerpen heeft Womanistical.nl dan ook een groot doelgroep. Een ideale manier om uw bedrijf, merk of product in de schijnwerpers te zetten!

 

WOMANISTICAL.NL WERKT(E) SAMEN MET ONDER MEER:

Succesvol adverteren

Bereik jouw doelgroep op een effectieve manier middels een advertentiecampagne op Womanistical!

Wij zijn altijd benieuwd naar (nieuwe) merken, producten, collecties, evenementen en/of webshops. Voelt u zich dus vrij om ons ten alle tijden op te nemen in uw perslijst of relevante persberichten te sturen. Schroom ook zeker niet om zelf met nieuwe ideeën te komen voor een samenwerking. Womanistical.nl staat namelijk altijd open voor eventuele andere opties en ideeën die u wellicht heeft.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@womanistical.nl.

Womanistical.nl werkt graag samen met adverteerders, bedrijven of merken die interessant kunnen zijn voor haar bezoekers. Een samenwerking is op verschillende manieren mogelijk:

1
Advertorial Oftewel een gesponsord artikel. Dit is de meest gangbare variant van een samenwerking.
2
Persreis Stuur ons op pad om een artikel over een bestemming te schrijven. In samenspraak kunnen we een leuk artikel samenstellen. Onze eigen ervaringen, belevenissen en tips vind je terug in het artikel, inclusief eigengemaakte foto's.
3
Review Dit kan over een product, accommodatie, restaurant of dienst zijn. De teksten worden door ons geschreven en reflecteren onze eigen persoonlijke mening.
4
Banner Druk bezig met een campagne? Leg de aandacht op banners zodat je het potentiële bereik van campagnes kunt vergroten.