BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Andrélon Perfecte Puntjes (vernieuwd)

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten12_zps7fcb8cf8.png

Zolang ik me kan herinneren heb ik al last van droge en brose haarpunten. Vreselijk irritant kan ik je zeggen. Andrélon heeft de Perfecte Puntjes lijn vernieuwd en de vernieuwde formule is nu verrijkt met een Repair Serum en speciaal ontwikkelde Hair Protect Formule. Zou deze lijn mijn haar – van de wortel tot in de puntjes – er gezonder uit laten zien?

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-nieuw1_zps81e8b5f2.png

De Perfecte Puntjes lijn zit weer in de bekende paarse Andrélon verpakkingen, mooie kleur die er lekker uitspringt! Ik heb de shampoo, conditioner, iedere dag 1 Minuut Masker, intensieve haarpuntversterkende crème en intensieve anti-klit spray ruim drie weken getest.

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-shampoo-serum-conditioner1_zps66f3cb52.png

Perfecte Puntjes Shampoo

Andrélon shampoo’s vind ik altijd lekker ruiken. Deze dus ook! Wat me direct opvalt als ik naar de ingrediëntenlijst kijk is dat dit product SLS bevat, daarnaast ook siliconen. Houd hier rekening mee als je van jezelf weet dat je gevoelig op deze bestanddelen reageert. De shampoo schuimt behoorlijk en maakt mijn haar goed schoon. Na het uitspoelen voel ik dat mijn haar al een stuk gladder aanvoelt. Doet zijn werk prima!

Perfecte Puntjes Conditioner

De conditioner is lekker dik en laat zich makkelijk verdelen. Tijdens het uitspoelen merk ik dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat het (na het drogen) makkelijker doorkambaar is. Ook in dit product zitten niet veel verzorgende bestanddelen, maar het maakt mijn haar wel erg zacht. Eigenlijk vind ik de meeste conditioners van Andrélon wel fijn, ik heb ze jaren gebruikt!

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-haarmasker-1-minuut-anti-klit-spray1_zpseb463dcd.png

Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker

Dit extra voedend en reparerend masker heeft volgens Andrélon maar 1 minuut inwerktijd nodig om krachtig herstelwerk te doen. Nou moet ik zeggen dat dit product mijn haar zacht, glad en doorkambaar maakt, máár dat ik geen groot verschil merk tussen het 1 Minuut Masker en de conditioner. De substanties lijken op elkaar, de geur is zowat hetzelfde en ook als ik beide ingrediëntenlijsten bekijk zie ik niet enorm veel verschil. Beide zijn het fijne producten, maar ik zou ze niet allebei kopen. Ik zou of voor de conditioner gaan óf voor het 1 Minuut Masker.

Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray

Speciaal voor extra verzorging én bescherming heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. De spray is een lichtgewicht formule, zodat je haar luchtig in model valt, maar beschermt je haar ook tegen de hitte van de föhn. De formule zit in een handige sprayflacon en zorgt dat ik makkelijk mijn haar kan ontklitten. Yesss, I like!

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-intensive-care-versterkende-creme1_zps0b1d58ad.png

Perfecte Puntjes Haarpuntversterkende Creme

Mijn nichtje is al een lange tijd weg van deze haarpuntversterkende crème. Het product ruikt heerlijk, net als de rest van de Perfecte Puntjes lijn. Andrélon belooft dat de crème meteen door je haar opgenomen wordt, maar ik heb juist het idee dat het niet helemaal goed intrekt. Wel merk ik dat mijn lokken er iets gezonder en minder droog eruit zien. Hmm, maar toch ben ik er niet heel erg weg van…

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-haarlijn1_zps5d65a126.png

De Andrélon Perfecte Puntjes lijn kan ik zeker aanraden wanneer je net als ik droog haar hebt of wanneer je gespleten en beschadigde haarpunten hebt. Ik kan niet zeggen of deze lijn écht iets voor mijn droge puntjes heeft gedaan, maar ik kan wel zeggen dat mijn haar veel zachter en gladder aanvoelt, en verzorgder en gezonder oogt . Over het algemeen zijn het erg fijne producten die ook nog eens betaalbaar zijn!

De adviesprijzen:

 • Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo 300 ml – € 3,29
 • Andrélon Perfecte Puntjes Conditioner 300 ml – € 3,39
 • Andrélon Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker 180 ml – € 3,99
 • Andrélon Perfecte Puntjes Intensieve Haarpuntversterkende Creme 200 ml – € 3,39
 • Andrélon Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray 250 ml – € 3,99

De vernieuwde Andrélon Perfecte Puntjes lijn is verkrijgbaar bij de drogisterijen en supermarkten.

Comments:

 • 28 oktober 2013

  Fijn dat deze producten je haar zacht en glad aan laat voelen! Vooral de anti-klit spray lijkt mij erg fijn!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Wat een goede producten! Fijne review 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  die versterkende creme heb ik zelf nog niet geprobeerd, ben er best benieuwd naar eigenlijk!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ben erg benieuwd naar het masker, als mijn haarmasker op is geef ik deze een kans 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Klinkt goed! fijn review

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Zelf heb ik niet veel last van gespleten en beschadigde haarpunten, voor mij is het niet zo een must. Ik wil wel graag de tijd voor krullend haar proberen.

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ik heb ook vaak last van verschrikkelijke punten. Ik heb toen ook een keer andrelon geprobeerd, maar vond het ook niet echt helpen. Maar goed, ik heb sowieso nog niet echt iets gevonden wat daar goed tegen helpt. Mijn zoektocht zet zich voort.

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ik heb best droog haar dus dit kan voor mij wel eens een uitkomst zijn!

  Beantwoorden...
 • Kim

  28 oktober 2013

  Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Andrelon gebruikt maar dit lijkt me wel fijn!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Lijken me echt goede producten! En dan nog eens lekker budget 😉

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  De anti-klit sprays van Andrelon zijn ontzettend fijn! Ik gebruik momenteel natuurlijk puur. Kei fijne lijn!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Die anti-klit spray zou ik wel willen proberen, super handig. De rest spreekt me niet zo aan, ik heb wel eens zo’n leave in creme gebruikt van Andrelon, maar deze zijn te vet voor mijn haar:(

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Die crème vind ik altijd heerlijk in gebruik en ze ruiken zo lekker!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ben zelf niet zo’n grote fan van Andrelon shampoo maar hun reclames daarentegen vind ik Gewéldig! 😀

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Inderdaad erg betaalbaar en helemaal ideaal als ze goed bevallen. Duidelijke review 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Deze lijken mij heel fijn1

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ziet er echt een goed product uit, moet ik misschien eens gaan halen voor mijn ombre haar, mijn puntjes zijn echt kapot!

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Handig deze review! 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Klinkt heel erg fijn. Ik heb nogal droog haar, dus het zou voor mij wel werken. x

  Beantwoorden...
 • DQ

  28 oktober 2013

  Ik heb er nog niets van gebruikt, maar lijken me fijne producten. X

  Beantwoorden...
 • 28 oktober 2013

  Ik heb heel lang zo’n pompje van Andrelon gebruikt voor droog haar, ik weet dat ik die toendertijd erg fijn vond en ook zo lekker ruikend;-) Alleen de reclames van Andrelon vind ik zo vreselijk vervelend, de laatste tijd zie ik ze gelukkig niet meer zo vaak;-)

  Beantwoorden...
 • 29 oktober 2013

  Klinkt goed! Mijn puntjes mogen ook wel wat perfecter 😉

  Beantwoorden...
 • 30 oktober 2013

  Perfecte slot zin… “lang leven de siliconen die je haar glad maken”
  Soms ben ik er helemaal tegen en soms kan ik gewoon niet anders dan er van houden 😀

  Beantwoorden...
 • 30 oktober 2013

  Ik ben niet zo’n fan van andrelon. Zeker die creme vind ik niks

  Beantwoorden...
 • 31 oktober 2013

  Heb er al veel goede dingen over gehoord, lijken me fijne producten!

  Beantwoorden...
 • 1 november 2013

  Het 1 minuutmasker zou ik nog wel aanschaffen en aangezien de prijzen van Andrelon gewoon betaalbaar zijn is dat toch aanlokkelijker.

  Beantwoorden...
 • 7 november 2013

  Ik heb jaren de versterkende crème gebruikt, maar toch ben ik er niet zo’n fan van. Het trekt inderdaad niet helemaal in en geeft mijn haren een beetje een vies gevoel…

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts