Andrélon Perfecte Puntjes (vernieuwd)


 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten12_zps7fcb8cf8.png

Zolang ik me kan herinneren heb ik al last van droge en brose haarpunten. Vreselijk irritant kan ik je zeggen. Andrélon heeft de Perfecte Puntjes lijn vernieuwd en de vernieuwde formule is nu verrijkt met een Repair Serum en speciaal ontwikkelde Hair Protect Formule. Zou deze lijn mijn haar – van de wortel tot in de puntjes – er gezonder uit laten zien?

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-nieuw1_zps81e8b5f2.png

De Perfecte Puntjes lijn zit weer in de bekende paarse Andrélon verpakkingen, mooie kleur die er lekker uitspringt! Ik heb de shampoo, conditioner, iedere dag 1 Minuut Masker, intensieve haarpuntversterkende crème en intensieve anti-klit spray ruim drie weken getest.

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-shampoo-serum-conditioner1_zps66f3cb52.png

Perfecte Puntjes Shampoo

Andrélon shampoo’s vind ik altijd lekker ruiken. Deze dus ook! Wat me direct opvalt als ik naar de ingrediëntenlijst kijk is dat dit product SLS bevat, daarnaast ook siliconen. Houd hier rekening mee als je van jezelf weet dat je gevoelig op deze bestanddelen reageert. De shampoo schuimt behoorlijk en maakt mijn haar goed schoon. Na het uitspoelen voel ik dat mijn haar al een stuk gladder aanvoelt. Doet zijn werk prima!

Perfecte Puntjes Conditioner

De conditioner is lekker dik en laat zich makkelijk verdelen. Tijdens het uitspoelen merk ik dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat het (na het drogen) makkelijker doorkambaar is. Ook in dit product zitten niet veel verzorgende bestanddelen, maar het maakt mijn haar wel erg zacht. Eigenlijk vind ik de meeste conditioners van Andrélon wel fijn, ik heb ze jaren gebruikt!

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-haarmasker-1-minuut-anti-klit-spray1_zpseb463dcd.png

Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker

Dit extra voedend en reparerend masker heeft volgens Andrélon maar 1 minuut inwerktijd nodig om krachtig herstelwerk te doen. Nou moet ik zeggen dat dit product mijn haar zacht, glad en doorkambaar maakt, máár dat ik geen groot verschil merk tussen het 1 Minuut Masker en de conditioner. De substanties lijken op elkaar, de geur is zowat hetzelfde en ook als ik beide ingrediëntenlijsten bekijk zie ik niet enorm veel verschil. Beide zijn het fijne producten, maar ik zou ze niet allebei kopen. Ik zou of voor de conditioner gaan óf voor het 1 Minuut Masker.

Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray

Speciaal voor extra verzorging én bescherming heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. De spray is een lichtgewicht formule, zodat je haar luchtig in model valt, maar beschermt je haar ook tegen de hitte van de föhn. De formule zit in een handige sprayflacon en zorgt dat ik makkelijk mijn haar kan ontklitten. Yesss, I like!

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-intensive-care-versterkende-creme1_zps0b1d58ad.png

Perfecte Puntjes Haarpuntversterkende Creme

Mijn nichtje is al een lange tijd weg van deze haarpuntversterkende crème. Het product ruikt heerlijk, net als de rest van de Perfecte Puntjes lijn. Andrélon belooft dat de crème meteen door je haar opgenomen wordt, maar ik heb juist het idee dat het niet helemaal goed intrekt. Wel merk ik dat mijn lokken er iets gezonder en minder droog eruit zien. Hmm, maar toch ben ik er niet heel erg weg van…

 photo andrelon-review-vernieuwde-lijn-perfecte-puntjes-tegen-gespleten-haarpunten-haarlijn1_zps5d65a126.png

De Andrélon Perfecte Puntjes lijn kan ik zeker aanraden wanneer je net als ik droog haar hebt of wanneer je gespleten en beschadigde haarpunten hebt. Ik kan niet zeggen of deze lijn écht iets voor mijn droge puntjes heeft gedaan, maar ik kan wel zeggen dat mijn haar veel zachter en gladder aanvoelt, en verzorgder en gezonder oogt . Over het algemeen zijn het erg fijne producten die ook nog eens betaalbaar zijn!

De adviesprijzen:

  • Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo 300 ml – € 3,29
  • Andrélon Perfecte Puntjes Conditioner 300 ml – € 3,39
  • Andrélon Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker 180 ml – € 3,99
  • Andrélon Perfecte Puntjes Intensieve Haarpuntversterkende Creme 200 ml – € 3,39
  • Andrélon Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray 250 ml – € 3,99

De vernieuwde Andrélon Perfecte Puntjes lijn is verkrijgbaar bij de drogisterijen en supermarkten.

28 gedachten over “Andrélon Perfecte Puntjes (vernieuwd)”

  1. Ik heb ook vaak last van verschrikkelijke punten. Ik heb toen ook een keer andrelon geprobeerd, maar vond het ook niet echt helpen. Maar goed, ik heb sowieso nog niet echt iets gevonden wat daar goed tegen helpt. Mijn zoektocht zet zich voort.

  2. Die anti-klit spray zou ik wel willen proberen, super handig. De rest spreekt me niet zo aan, ik heb wel eens zo’n leave in creme gebruikt van Andrelon, maar deze zijn te vet voor mijn haar:(

  3. Ik heb heel lang zo’n pompje van Andrelon gebruikt voor droog haar, ik weet dat ik die toendertijd erg fijn vond en ook zo lekker ruikend;-) Alleen de reclames van Andrelon vind ik zo vreselijk vervelend, de laatste tijd zie ik ze gelukkig niet meer zo vaak;-)

  4. Ik heb jaren de versterkende crème gebruikt, maar toch ben ik er niet zo’n fan van. Het trekt inderdaad niet helemaal in en geeft mijn haren een beetje een vies gevoel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *