BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Aqua Zinger | Voor water met een smaakje!

 photo aqua-zinger-fles-watermeloen-basilicum-flavored-water-fruit_zps14e555a2.png

Ik ben een moeilijke waterdrinker. Punt. Uit. Ik vind het nogal eentonig en kan niet veel water achter elkaar drinken. Heel slecht, want water is natuurlijk hartstikke gezond! Voor lui zoals ik heeft Zing Anything iets ontworpen, namelijk de Aqua Zinger. Deze waterfles biedt een nieuwe manier om van drinkwater te genieten, met je eigen toegevoegde fruit. Met andere woorden: water met een smaakje. Met de stukjes fruit, groente of kruiden die je toevoegt maak je het iets spannender en gezonder waardoor je vaker naar de fles grijpt!

 photo aqua-zinger-kopen-nederland-flavored-water-bottle-maker-_zpse79a7c50.png

De Aqua Zinger is op Trendykeukenstijl.nl beschikbaar in drie kleuren: groen, blauw en grijs. Op Amerikaanse websites zag ik hem ook nog in de kleur roze voorbijkomen.  Ik review dit keer alleen de Aqua Zinger, maar tijdens het ‘Googlen’ zag ik dat Zing Anything een productlijn heeft die een Citrus Zinger, Salad Zinger en Wodka Zinger omvat. Ik ben stiekem wel benieuwd naar de Salad Zinger!

 photo aqua-zinger-trendy-keuken-stijl-detox-flavorless-water-recipe-recepten-ideeeumln-_zps3552818f.png

De Aqua Zinger is een roestvrij stalen fles met daaronder een gemonteerde zeef en aan de bovenkant een dop. Het is echt een stevige lekvrije dop, waardoor je hem makkelijk in je tas kunt meenemen of in de auto kunt gebruiken. For flavored water on the go! De aparte houder onderaan heeft een zeef zodat de pulp van al de ingrediënten onderin blijft en niet naar boven drijven. De messen set dient ervoor om het fruit of groente fijn te maken, zodat al het sap eruit komt en vermengd wordt met het water. Het is een simpel concept, maar ik vind het wel slim bedacht!

 photo aqua-zinger-kopen-flavored-water-bottle-fles-citrus-fruit-detox-review_zps3e751bc0.png

De aparte houder kun je dus vullen met fruit, groente of specerijen. Daarna plaats je het messenset op het houdertje, even draaien, wat water toevoegen (en ijsblokjes, als je wilt) en dan is het een kwestie van schudden! Je hoeft je geen zorgen te maken over zaden of schillen die in je water rond zullen dwarrelen, want die komen er gelukkig niet doorheen. Je saaie kraanwater wordt vermengd met heerlijk vruchtensap en om het nog lekkerder te maken kan je het een kwartiertje of half uur in de koelkast laten intrekken. Hoe langer je het laat staan, hoe intenser de smaak wordt. Ik vind het zelf veel lekkerder als het water een subtielere smaak heeft, heerlijk!

 photo aqua-zinger-fruit-water-framboos-watermeloen-basilicum-bramen_zps4cff8d5a.png

Mocht je nou afvragen welke fruit of groente je erin kunt doen, dan heb ik hier een klein overzichtje voor wat inspiratie. De smaak en ingrediënten zijn alleen in gedachten beperkt, mix en match erop los en ontdek zelf wat je lekker vindt! Er is echt geen limiet aan de smaakcombinaties die je zou kunnen doen.

Fruit: meloen, perzik, peer, kiwi, appel, abrikoos, aardbei, kers, blauwe bes, framboos, braam, sinaasappel, ananas of mango
Groente: komkommer, selderij, tomaat, chilipeper, augurk of radijs
Kruiden: basilicum, munt, lavendel, koriander, tijm, salie of rozemarijn
Specerijen: cayennepeper, kaneelstokje, gember, knoflook, vanille, nootmuskaat of chipotle poeder
Suikers: agave nectar, honing, rietsuiker, kersen in siroop, mandarijn in siroop, cacaopoeder of pepermuntstokken

 photo aqua-zinger-detox-citroen-munt-komkommer-fruit-groente-water-review_zps373f5295.png

Ik kan je in ieder geval vertellen wat ik niet lekker vond en dat was de combinatie watermeloen met basilicum. Hoe kan ik jullie op een duidelijke doch beschaafde, rustige manier uitleggen hoe het smaakt?  *vinger in mijn keel* Het smaakt gewoon naar sterk smakende basilicum mét water. Waar is de watermeloen gebleven?! Misschien heb ik teveel basilicum enthousiast erin zitten proppen…Anywho, de combinatie die ik wél lekker vind is de standaard ‘munt, citroen en komkommer’ versie. Soms laat ik de munt weg of gebruik ik alleen een paar schijfjes citroen, zo lekker verfrissend is het in deze warme zomerdagen! Alhoewel ik de Aqua Zinger geen essentieel keukengadget kan noemen, is het zeker een handig product om je dagelijkse inname van water een stuk makkelijker, gezonder en lekkerder te maken. Ook een handig gadget voor mensen die aan het detoxen zijn!

De Aqua Zinger is verkrijgbaar bij Trendykeukenstijl.nl voor €28.95.

Ken jij nog lekkere combinaties voor flavored water?

Comments:

 • 9 juli 2013

  wel een handig ding 😀

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Handig zeg!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Heel handig dingetje. Toch betwijfel ik of ik het echt lekker vind. Ze zouden eigenlijk eens ergens moeten gaan staan om het mensen te laten proeven.

  Beantwoorden...
  • Bo

   9 juli 2013

   Je kunt het ook eerst uitproberen of je het wel lekker gaat vinden. Doe de gesneden ingrediënten in een karaf en druk vervolgens met bijvoorbeeld een houten lepel op het fruit zodat de sap vrij komt. Vul vervolgens de karaf aan met water, even roeren en klaar! ^_^

   Deze waterfles is meer voor de handigheid om bijvoorbeeld mee te nemen.

   Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  oh lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Super handig ding!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Yayyy eindelijk de review! Lijkt me echt heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Lijkt me handig! Ik hou wel van water maar dit lijkt me ook lekker 🙂

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Op zich handig als je niet veel water drinkt.

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Yum, ik zou het met aardbeien proberen!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Wat een handig ding! Ik drink zelf ook nooit voldoende water en probeer ook van alles uit dat ik het wat meer ga drinken. Zo doe ik er momenteel een heel klein beetje limonade siroop door dat het echt net een smaakje geeft. Alleen op deze manier dat je er fruit bij kan doen lijkt mij wel lekkerder en ook gezonder dan de siroop.

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Wat een handig ding, ik zou de watermeloen eens combineren met verse munt, dat is misschien een fijnere combi. Hmm, nu krijg ik zin in verse sapjes!

  Beantwoorden...
  • Bo

   9 juli 2013

   Ik denk dat ik die combinatie binnenkort maar eens ga uitproberen, een stuk beter dan die met basilicum ghehe!

   Beantwoorden...
 • Nem

  9 juli 2013

  Ziet er leuk en handig uit 🙂

  Beantwoorden...
 • Kim

  9 juli 2013

  Handig hebbeding!

  Beantwoorden...
 • 9 juli 2013

  Wat super leuk zeg, had er nog nooit van gehoord

  Beantwoorden...
 • trendykeukenstijl

  9 juli 2013

  @chantalangel, Bij kasteel keukenhof events in Lisse, op 10,17 en 24 juli kan je ze live zien en uitproberen.

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Klinkt erg handig en lijkt me inderdaad lekker!
  Vind het wel een aardig prijzig ding en op zich vind ik water gewoon ook al best lekker dus dan vind ik het een beetje overbodig..!

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Wat onwijs leuk en handig zeg! Lijkt me heeeerlijk 😀

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Wat een handig ding! Ik ben ook echt een ramp met water drinken. Vind ‘gewoon’ water niet lekker. Dit zou zeker een uitkomst kunnen zijn. En het ziet er ook echt leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Lijkt me heel handig!

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Nog nooit gezien maar wat een grappig ding!

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Leuk product..

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Wat goed dit! Lijkt me heerlijk 😀
  Ben ook een slechte waterdrinker..

  Beantwoorden...
 • 11 juli 2013

  Dit is erg leuk bedacht, maar ik drink sinds 1 jaar wel graag water en mijn maag kan niet zo goed fruit af, dus voor mij zou het geen goed ding zijn ( want als ik het eenmaal in handen heb, word ik enthousiast en dan krijg ik het weer aan mijn maag – oeps haha ), maar het is wel echt heel leuk bedacht!

  Beantwoorden...
 • 11 juli 2013

  Ik ben blij dat er ook mensen zijn die opkomen voor de slechte waterdrinkers;) Dankjewel voor je review!

  Beantwoorden...
 • 12 juli 2013

  Wat een gaaf ding, daar ben ik echt benieuwd naar geworden!

  Beantwoorden...
 • 12 juli 2013

  Wat een ontzettend leuk ding! Ik wil ‘em!

  Beantwoorden...
 • Sas

  14 juli 2013

  Ziet er handig uit!

  Beantwoorden...
 • 14 juli 2013

  leuke gadget

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  Geniaal! Met dit weer vind ik water drinken niet zo lastig; citroen en komkommer maken het extra lekker voor mij 🙂

  Beantwoorden...
 • 22 juli 2013

  Wat een leuk en handig ding, ik vind hem alleen wel wat duur 😉
  maar een karaf met water en fruit is voor thuis idd een handige optie

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

115 posts

Culinair

171 posts

Fashion

134 posts

Lifestyle

363 posts

Travel

116 posts