BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Beautybox | Summer Special Augustus 2012

Yeeeey! EIN-DE-LIJK mijn eerste Beautybox ontvangen. Niet zomaar eentje, maar een extra goed gevulde Summer Special welteverstaan! De maanden juli en augustus zijn deze keer samengevoegd en ik kon niet wachten om hem in ontvangst te nemen. Benieuwd naar de buit van deze maand? Lees dan vooral verder!


Het eerste wat ik zag toen ik de doos opende was dit briefje. Als je deze openklapt zie je een overzicht van alle producten die in de box zitten, met informatie en de prijzen van de fullsize producten.Goed gevuld, niet waar? Dat was mijn eerste indruk toen ik de inhoud zag. Laten we kijken wat er allemaal in zat!

DECLÉOR – SYSTEME CORPS LAIR HYDRATANT
What it says: Decléor is exclusieve, natuurlijke aroma-cosmetica gebaseerd op louter zuivere ingrediënten. De etherische oliën zijn ware schoonheidsessences met bijzondere eigenschappen voor de huid, die daarnaast een positief effect hebben op het gemoed.
What I say: Ik ben nooit echt fan geweest van body milks, puur omdat ik er gewoonweg te lui voor ben. Alsnog heb ik de milk een aantal keer gebruikt en ik moet zeggen dat ik ‘m erg fijn vind. Hij smeert prettig uit, trekt snel in en ruikt heerlijk!

TONI&GUY – DAMAGED HAIR SHAMPOO
What it says: Wordt jouw haar ook elk jaar met vakantie weer stug en dof door het zand en het zout? Ook al levert een dagje strand vaak een geweldige, weelderige coupe op, het kan je haar ook beschadigen. Met TONI&GUY shampoo for damaged hair reinig en verzorg je jouw beschadigde haar. Daar heb je alweer de ideale basis voor allerlei looks!
What I say: Speciaal voor beschadigd haar?! Dat kan ik wel gebruiken… Ik heb zelf nooit iets van TONI&GUY gebruikt, dus ik ben reuze benieuwd!

TONI&GUY CASUAL SEA SALT SPRAY
What it says: Wil je dan toch vol en volumineus haar zoals je krijgt na een dagje strand, maar zonder het te beschadigen? Gebruik dan de Casual Sea Salt Spray van TONI&GUY! Deze spray creëert textuur en volume voor een warrige beach look.
What I say: Leuk idee, maar jammer genoeg niks voor mij. Ik heb van mijzelf al vol, dik en volumineus haar, dus deze spray zal niet veel voor mij doen. Wel erg handig voor de dames die last hebben van slap en futloos haar. Warrig, casual strandhaar binnen no-time!

NIVEA – CREME SOFT PEELING
What it says: We weten allemaal dat het belangrijk is je huid te scrubben in de zomer om een mooi kleurtje langer te behouden. Deze massage peeling van Nivea is verrijkt met Vitamine E parels en verfijnde Micro Scrubs. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een mooie zachte huid.
What I say: Mijn oog viel meteen op de zachte peeling van Nivea. Ik hou er wel van om mijn lichaam zo nu en dan te scrubben in de douche, maar dit is een scrub én een douchecrème in één! Hij ruikt lekker fris en doet goed zijn werk. Kortom, een goed product voor een mooie prijs!

DRS. HANS SCHREUDER – HPO-BODY CREAM

What it says: HPO-body cream is een heerlijk uitsmerende crème voor de verzachting en bescherming van het hele lichaam. Door effectieve ingrediënten als haverextracten, melkzuur en vitamine E verbetert HPO-body cream de conditie van de huid.
What I say: Met deze Beautybox heb ik een hoop te smeren! Naast een crème van Decléor zit er ook een bodycrème van Drs. Hans Schreuder in de box. Dit product kan nog wel eens goed van pas komen!

DRS. HANS SCHREUDER – SCAR TREATMENT CREAM

What it says: De Scar treatment cream is een unieke crème die, dankzij een extract van soja en andere natuurlijke voedingstoffen, littekens (ook oude) zichtbaar vermindert, soepeler en lichter van kleur maakt. De perfecte ondersteuning bij littekens door blessures of na een operatie of plastische chirurgie.
What I say: Ik heb een paar acné-littekens op mijn gezicht dus dit kan ik wel gebruiken. Ik heb de crème al een paar keer op mijn gezicht gesmeerd en hij smeert lekker uit. Verder zit er niet echt een sterk geurtje aan, wat ik wel bij andere littekencrèmes heb ervaren. Of deze crème echt littekens zichtbaar doet verminderen? Dat durf ik niet zo een-twee-drie te vertellen. Tot die tijd blijf ik nog even smeren…

LOOKX – LIPGLOSS (FULL SIZE €17,95 / MINI €5,95)
What it says: LOOkX producten zijn allemaal zo ontwikkeld dat ze zeer gebruiksvriendelijk en snel toe te passen zijn met een long-lasting effect. In totaal zijn er 9 prachtige glossen verkrijgbaar in het assortiment verreikt met vitamine A en E. De speciale formule zorgt voor een 3D-effect: de mond wordt direct voller en de lippen zullen extra glanzen door de microparelpigmenten en de glitterparels. Makkelijk in mini uitvoering voor aan de handtas, sleutelbos of in je broekzak!
What I say: De kleur zou ik zelf niet zo snel kiezen, maar alsnog vind ik de gloss erg mooi. Goed gepigmenteerd en hij glanst ook nog extra mooi in de zon. Een prima lipgloss om in je collectie te hebben!

LOOKX – EXCLUSIVE EYELINER BROWN (FULL SIZE €17,35)
What it says: Dankzij de hoge pigmentatieconcentratie geeft deze innovatieve, long-lasting eyeliner je make-up nog meer diepgang. Wat deze eyeliner handig maakt is het automatisch roterende kwaliteitssysteem waardoor je nooit meer hoeft te slijpen. Zeer makkelijk in gebruik, ook als je weinig make-upervaring hebt.
What I say: Hier ben ik het meest blij mee! Ik kreeg een eyeliner in de kleur 08 Intense Brown. Hij is goed gepigmenteerd en de handige smudge tool aan het uiteinde zorgt ervoor dat je naast een strakke eyeliner ook een mooie smokey look kan creëren. I like!

Conclusie

Ik ben erg tevreden met de inhoud van de Summer Special-Editie. Ik kan alles goed gebruiken en vooral met de eyeliner en de soft peeling ben ik erg blij! Bovendien is de gehele inhoud veel meer waard, terwijl je slechts €14,95 per maand voor de Beautybox betaald. Alleen de eyeliner al van LOOkX is €17,35!

Wil jij ook een Beautybox?

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Beautybox? Een box met minstens 5 beautyproducten die elke maand thuis wordt bezorgd? Neem dan een kijkje op hun website en bestel er ook één! Ook leuk om als cadeau te geven aan je vriendin, zus(je), moeder, tante of oma die ook van beautygoodies houdt. De Beautybox is verkrijgbaar voor € 14,95 per maand (inclusief verzendkosten), hiervoor krijg je iedere maand een box vol verrassingen bij jou thuis gestuurd. Bevalt de box niet echt? Dan kan je hem elke maand opzeggen, wel veertien dagen voordat je de nieuwe box ontvangt.

Wat vinden jullie van de inhoud van deze maand? Wat zat er in jouw Beautybox?

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts