BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Bekers meenemen naar school of onderweg

Het hebben van een eigen beker is erg praktisch. Je hebt namelijk altijd iets bij de hand om je drinken in te doen. Daarbij is een beker ook nog eens navulbaar. Vooral wanneer je veel weg bent dan is het handig om je eigen drinken mee te kunnen nemen.

Heb je nu vooral plastic flesjes bij je en wil je eigenlijk ook ander drinken meenemen, zoals koffie of een drinkyoghurt? Dat kan gemakkelijk met een beker. Een beker meenemen naar school is ook erg handig, vooral als die beker gepersonaliseerd is. Hierdoor kan iedereen zien dat het jouw beker is en kun je daar de hele dag uit drinken.

Je eigen drinkbeker op school
Natuurlijk is voldoende drinken erg belangrijk, maar soms wordt dit nog wel eens vergeten. Er moet dan een goede oplossing worden bedacht om voldoende water of ander drinken binnen te krijgen. Vooral voor jonge kinderen op school kan dit een uitdaging zijn, omdat jij als ouder daar totaal geen zicht op hebt. Wanneer je ze een leuke beker laat uitzoeken, is het drinken ook weer een feestje. Daarbij kun je de kids natuurlijk ook af en toe verwennen met wat ranja in plaats van water. Verras je kinderen dus met een leuke beker om zo het drinken te stimuleren.

Altijd een beker bij de hand
Niet alleen voor de kids, maar ook voor jezelf is het hebben van een eigen beker natuurlijk erg handig. Je kunt hier namelijk altijd onderweg gewoon uit drinken en daarna eventueel bijvullen. Ben jij dus voor je werk veel onderweg en vergeet je te drinken of ben je al die plastic flesjes eens zat? Een gepersonaliseerde drinkbeker is ook zeker wat voor jou. Je zult zien dat je niet meer zonder kunt.

Koop een leuke beker
Wil je zelf leuke bekers aanschaffen maar weet je niet zo goed waar je daarvoor terecht kunt? Wij raden je aan om bijvoorbeeld eens te kijken bij de online webshop MyMepal. Zij bieden een ruim assortiment met bekers die je geheel kunt personaliseren met je eigen ontwerp. Leuk om dit voor jezelf, voor de kinderen of als cadeautje te bestellen. Kies een beker naar keuze en ga aan de slag met de ontwerptool en laat bijvoorbeeld je naam erop zetten. Een persoonlijker cadeau kun je niet geven en het is natuurlijk erg praktisch om een eigen beker te hebben.

Bron afbeelding: 663665_watchstock / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts