BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Betaalbare vintage vloerkleden

Een ruimte zonder vloerkleed is een verzameling meubelen in een hokje. Niet voor niets zijn stylisten groot liefhebber van vloerkleden in een ruimte. Al eens nagedacht over een vintage vloerkleed?

 

Betaalbare klassieke uitstraling

Een vintage vloerkleed neerleggen in een woonkamer of slaapkamer geeft de ruimte in een handomdraai een klassieke uitstraling. Echte vintage- of Perzische vloerkleden zijn zelfs tweedehands soms onbetaalbaar.

Bij Volero hebben ze vintage vloerkleden die gebaseerd zijn op originele motieven voor een betaalbare prijs. Deze vintage look vloerkleden zijn nieuwe vloerkleden, maar in plaats van handgemaakt worden deze machinaal geweven en in grote aantallen ingekocht.

Vintage én nieuw

Dat een vintage vloerkleed een slimme investering is, is een feit. Deze vintage vloerkleden zijn expres oud gemaakt om ze zo goed mogelijk overeen te laten komen met klassieke vintage motieven. Het voordeel van deze vloerkleden is dus dat ze stukken goedkoper zijn dan handgemaakte, maar er hetzelfde uitzien. Daarnaast zijn ze dus nieuw en schoon.

Vintage basis past in elk interieur

Steeds meer mensen vallen voor de charmes van tweedehands accessoires. Ook het gebruik van vintage vloerkleden is enorm populair de laatste jaren. Waarom? Omdat deze in bijna elk interieur passen. Vooral wanneer je jouw woonkamer of slaapkamer een betaalbare make-over wil geven zijn deze vloerkleden echte aanraders!

Vintage in een hip jasje

Echte vintage vloerkleden gaan soms van generatie op generatie mee. En als ze kapot zijn dan worden ze gerepareerd. Vintage vloerkleden werden vroeger handgemaakt van wol of zijde. Elk handgemaakte vloerkleed was uniek. En waren ze de kleur zat, dan werden de vloerkleden opnieuw geverfd in een andere kleur.

‘Nieuwe’ vintage vloerkleden zijn machinaal geweven en verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vintage patronen. Dus wanneer je niet teveel wilt besteden aan een vintage vloerkleed dan zijn de vloerkleden van Volero een oplossing.

Soorten vintage vloerkleden

Vintage vloerkleden hebben vaak een medaillon in het midden. Echter vallen patchwork vloerkleden ook in de vintage categorie. Patchwork vloerkleden werden vroeger gemaakt van oude stukken vloerkleed die nog goed waren. Deze stukjes werden dan weer opnieuw aan elkaar geweven en hierdoor ontstond een heel nieuw vloerkleed.

Gebaseerd op originele patchwork vloerkleden verkopen ze verschillende patchwork vloerkleden gemaakt van katoen. Omdat deze Patchwork vloerkleden betaalbaar zijn, geef je jouw woonkamer een make-over zonder teveel te hoeven uitgeven. Wie wil dat nou niet?

In samenwerking met Volero

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts