BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Binnenkijken bij Khaoula

binnenkijken_khaoula_marokkaans_interieur_

Binnenkijken bij andere mensen, altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Vandaag mogen wij binnenkijken bij Khaoula.

“Hoi! Ik ben Khaoula (Gaula) en ik woon pas 2 maanden in een appartement in Alkmaar met mijn partner. De omgeving waar ik woon beschrijf ik als gezellig en druk met verschillende culturen om mij heen, wat ik alleen maar geweldig vind! Wij wonen op de 7e verdieping, erg hoog als je hoogtevrees hebt, maar gelukkig vinden wij het geweldig. Een mooi uitzicht is altijd mooi meegenomen.”

img_3169

Beschrijf eens de inrichting van je huis.

“Ik ben erg blij met mijn interieur, want ik heb eindelijk gevonden wat ik echt mooi vind. Zelf ben ik vaker gaan wisselen qua stijl van hele donkere kleuren (zoals donker bruin), tot goud en paars. Nu zou ik mijn interieur omschrijven als sfeervol, gezellig, knus en fris.”

img_3173

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

“Ik haal mijn inspiratie uit tijdschriften, Marokko (als ik er op vakantie ga) en internet. Brocante meubels heb ik altijd al mooi gevonden, maar nadat ik een paar keer Marrakech heb bezocht, kwam ik met meer inspiratie terug naar Nederland.

Ik had er nooit eerder achter gezocht, maar Marokko heeft echt heel mooie ‘woonsouks’. Daar komen ook de meeste van mijn spullen vandaan. Ik ben ook gek op antiek en dat heb ik zeker toegevoegd aan mijn woning. Wat ik daarbij ook echt leuk vind, is meubels opknappen. 80% procent van de meubels in mijn huis zijn opgeknapt. Dus eigenlijk bestaat mijn inrichting uit een mix van Marokkaanse, brocante, retro en moderne spullen.

Tot slot wil ik zeggen dat ik super blij ben met mijn man die zo handig is met klussen, want ik kom met de ideeën en hij maakt het.”

img_3171

Wat is je favoriete plek in huis en waarom?

“Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Borden, glazen, alles wat met de keuken te maken heeft, vind ik geweldig om te kopen. Ik krijg er nooit genoeg van, hoe groot mijn keuken ook is.”

img_3168

binnenkijken_khaoula_marokkaans_interieur_5

Stel: Je moet verhuizen en mag maar drie dingen van jouw huidige inrichting meenemen naar je nieuwe woning. Wat neem je mee?

“Dan zal ik de bank willen meenemen, mijn Marokkaans dienblad en als laatste mijn antieke Marokkaanse bekers.”

Wat zijn je favoriete interieurwinkels?

“Xenos, Kwantum, Wibra, Albert Heijn, Loods 5, Tierlantijn en natuurlijk Marktplaats.”

binnenkijken_khaoula_marokkaans_interieur_4

Ben je trendgevoelig?

“Ja, dat zeker. Ik hou ervan om op de hoogte te blijven van wat er nieuw is in de interieurwereld.”

De eerstvolgende aankoop voor je huis is…

“Heel veel sierkussens.”

img_3170

Een gloednieuw interieur is niet bepaald goedkoop. Wat is volgens jou dé budgettip om voor weinig geld toch je interieur een andere look te geven?

“Zoals ik met mijn stijl heb willen laten zien: mooi wonen hoeft niet duur te zijn. Het gaat om je smaak, ideeën en de uitvoering. De beste budgettip die ik kan geven, is vaker zoeken op Marktplaats en als je de kleur niet mooi vind, kun je het nog altijd verven. Op Marktplaats kan je echt hele mooie spullen vinden.”

Heb je nog andere tips voor de lezer?

“Je kan op het gebied van interieur veel advies krijgen van mensen, maar uiteindelijk gaat het erom wat jij mooi vindt en waar jij je thuis voelt samen met je gezin. Dus: doe alles op gevoel.”

binnenkijken_khaoula_marokkaans_interieur_3

Vind jij het niet erg als wij ‘onbeschoft’ binnenkijken in JOUW huis of kamer? Stuur dan een mailtje naar info@womanistical.nl met wat foto’s van jouw interieur!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts