BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Bluetooth handschoenen om mee te bellen

 photo muvit-talking-glove-handschoenen-telefoon-smartphone-bluetooth_zpsb748883c.png

Handschoenen zullen we de komende tijd denk ik niet nodig hebben, maar ik wilde deze geinige tip toch met jullie delen! Deze Muvit Bluetooth talking gloves helpen je te bellen tijdens de kou zonder dat je jouw handschoenen uit hoeft te doen. Naast warme handen voorzien ze ook van belfunctionaliteit. Funny gadget voor de winter? Yes, I do think so.

 photo muvit-talking-glove-handschoenen-telefoon-smartphone-speaker_zps2afc3d6a.png

Levering bestaat uit:

  • Muvit Bluetooth talking touch glove
  • Micro USB laadkabel
  • Gebruikershandleiding

 photo muvit-talking-glove-handschoenen-inspecteur-gadget-go-go-gadget-phone_zps659ce37b.png

Kennen jullie onze vriend Inspector Gadget nog? Zodra hij “Go Go Gadget Phone” zei kwam er een antenne uit een vinger van zijn handschoen, de spreker en ontvanger uit een andere. Dit Bluetooth-concept doet me er een beetje aandenken. Men kan nu gewoon bellen door tegen de pink te praten en de duim aan het oor te houden.

Het bellen verloopt via een kleine speaker en microfoontje die in de vingertoppen verwerkt is. Het microfoontje bevindt zich in de pink van de handschoen. De topjes van de duim en de wijsvinger van de Muvit talking glove zijn verweven met capacitief draad zodat je jouw touchscreen gewoon kan blijven gebruiken tijdens het dragen van deze handschoenen.

 photo muvit-talking-glove-handschoenen-telefoon-smartphone-bluetooth-1_zpsc94978c6.png

Om gesprekken door te schakelen naar de Muvit talking glove moet jouw smartphone eerst worden verbonden met de handschoenen. Dit kan door middel van Bluetooth. Als alles juist is gegaan kun je bellen met je duim en pink. Hoe weird is dat?! Het is op het begin nogal onwennig, maar het kan prima. Je hoort elkaar gewoon luid en duidelijk!

 photo muvit-talking-glove-handschoenen-telefoon-smartphone-bluetooth-_zps80132065.png

Gesprekken kun je opnemen door op het groen knopje te drukken die bevestigd is op de handschoen. Om een gesprek te beëindigen druk je natuurlijk op het rode knop. Met de meegeleverde Micro USB laadkabel kun je de Muvit Talking Glove opladen, dit doe je uiteraard voordat je hem gebruikt.

De lente en zomer komen er aan, dus ik zal deze handschoenen momenteel niet vaak gebruiken. Ik vind het idee wel heel handig voor degene die gauw last hebben van koude handen en vaak hun telefoon gebruiken! Deze Muvit Bluetooth Talking Touch Glove is voor € 49,96 te koop via MobielBereikbaar.nl. MobielBereikbaar is een webshop waar je diverse soorten accessoires kan kopen voor je mobiele telefoon. In hun assortiment hebben ze accessoires voor bekende merken, zoals Apple, Sony, LG, Nokia, Blackberry en HTC. Ook voor Samsung Galaxy S5 accessoires ben je bij hen aan het juiste adres.

Wat vind jij van deze “Go Go Gadget Phone” handschoenen?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts