BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Boozyshop kwasten: Flat Kabuki en Blending Brush

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-blending-1_zpsbc01829d.png

Boozyshop, een geweldige online cosmeticawinkel boordevol mooie producten, bestonden eerder dit jaar alweer 6 jaar en ter ere daarvan hebben ze twee kwasten uitgebracht! Hun eerste Boozybrush die ze hebben uitgebracht is de Flat Kabuki B01 en inmiddels is er ook een tweede kwast uitgebracht, namelijk de Blending Brush A01. Beide kwasten heb ik in mijn bezit en vandaag review ik ze allebei.

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-blending-_zpsacd01737.png

Dit zijn ze dan. De kwasten hebben een zwarte handvat met een zilverkleurig metalen gedeelte. Ze zijn gemaakt van synthetische haren en zijn dus vegan. Ik vind de kwasten er mooi uitzien!

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-_zps896b4122.png

Boozybrush Flat Kabuki B01

Gelijk toen ik deze kwast zag moest ik direct denken aan de Sigma Flat Kabuki F80. Een kwast die ontzettend veel door Youtube beauty guru’s wordt aangeraden. Hij kost rond de 23 á 25 euro (exclusief verzendkosten), wat ik wel wat aan de prijzige kant vind voor één kwast. Deze van Boozybrush is een stuk betaalbaarder, namelijk 10 euro. De Boozybrush Flat Kabuki is met de platte vorm ideaal voor het aanbrengen van vloeibare of creamy foundation. De haartjes staan lekker dicht op elkaar en voelen enorm zacht aan, maar zijn toch stevig genoeg waardoor ze prettig werken.

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-blending-sigma-f80-dupe_zpsde075d6c.png

Ik heb hem nu een week of twee getest en moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Op het begin verloor hij wel wat haartjes, maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Hij brengt foundation mooi egaal aan en laat geen lelijke strepen achter. Een Flat Top-kwast is wat mij betreft dé ultieme foundationkwast! Mocht je opzoek zijn naar een goede en betaalbare foundationkwast, dan kan ik je deze van Boozybrush echt aanraden.

Deze Flat Kabuki is wel een limited edition en zal jammer genoeg online niet meer verkrijgbaar zijn. De brush zal nog wel te koop zijn bij de verkooppunten van Boozyshop.

 • Boozybrush Flat Kabuki B01 (perfecte Sigma F80 dupe) // € 9,95

 

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-blenden-_zps1c8fe17e.png

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-flat-kabuki-blend_zpsc31c69ac.png

Boozybrush Blending Brush A01

Dan de tweede kwast die Boozyshop heeft uitgebracht, namelijk de Blending BoozyBrish A01. Het is een kwast die ideaal is voor het mooi in elkaar laten overlopen van diverse kleuren oogschaduw in de arcadeboog en het vervagen van harde lijnen. Voor deze prijs is de Blending Brush A01 echt geweldig! Ook deze kwast voelt fijn in de hand, is heerlijk zacht en voelt prettig aan op mijn oogleden, zonder te prikken. Deze kwast doet me denken aan de Sigma E25 Blending Brush, alleen is deze van Boozyshop een stuk goedkoper.

 

 photo boozyshop-review-boozybrush-kwasten-_zps4d477642.png

De Boozybrush kwasten zijn meer dan prima, doen hun werk heel goed, zien er leuk uit en zijn ook nog betaalbaar. Ik ben enthousiast! Eigenlijk hoop ik dat Boozyshop nog meer van zulke kwasten uitbrengt, ik vind ze namelijk top. De Boozybrush Blending A01 is te koop in de webshop van Boozyshop en de Boozybrush Flat Kabuki nog alleen bij de verkooppunten van Boozyshop.

Comments:

 • 3 september 2014

  Mooie kwasten. Ze doen mij een beetje denken aan de Zoeva kwasten.

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Prachtige kwasten! 🙂 Ik ga een kijkje nemen op de webshop!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Mooie kwasten en zo te lezen doen ze hun werk goed. Zelf gebruik ik geen kwasten dus heb helemaal geen ervaring met kwasten en dergelijken.

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Die kwasten zien er erg fijn uit! Vooral die Kabuki kwast lijkt mij erg fijn in gebruik.

  Beantwoorden...
 • Sas

  3 september 2014

  Zitten erg mooie kwasten bij!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Deze kwasten zien er erg goed uit!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Zien er goed uit zeg. Ik ben zelf nog steeds in mijn nopjes met de kwast van Real techniques

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Mooie kwasten, zien er lekker zacht uit :3 anders zijn ze altijd zo duur 🙁
  Ik ben gek op Boozyshop, het was de eerste winkel waar ik online wat bestelde xD Erg goeie webshop!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Ze zien er prachtig uit!

  Beantwoorden...
 • Kim

  3 september 2014

  Mooie kwasten!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  De blendingkwast doet mijn ergens ook wel denken aan de Mac 217 alleen iets minder grof 🙂

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  De kwasten zien er goed uit!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Ziet er goed uit zeg!! En er zit een mooi prijsje aan :).

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Klinken als fijne kwasten! Die prijzen zijn ook een stuk fijner dan die van Sigma!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Beide zijn ze er super uit en lijken me ze ook erg fijn werken! Ik ben er benieuwd naar geworden hihi. Die flat kabuki lijkt wel een beetje op mijn zoeva kwast als ik het zo zie, zou top zijn als die ook hetzelfde zou werken! 😀

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Zelf heb ik al de Sigma F80 in mijn bezit, een dupe heb ik niet echt nodig maar de Blending brush wil ik wel graag uitproberen, dan maar snel bestellen (voordat het op is).

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Oh wat zien de kwasten er goed uit zeg! Hier ga ik ook is naar kijken 🙂

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Die blendingkwast lijkt me wel wat :)! Fijne review!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Lijken me fijne kwasten! Ze zien er ook mooi uit!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Ziet er goed uit! Ik ga daar ook eens bestellen 🙂

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Mooie kwasten zeg, en voor nog een fijne prijs ook!

  X Sara

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Lijken me fijne kwasten!

  Beantwoorden...
 • 3 september 2014

  Klinkt heel erg goed! Ik vind de kwasten echt een mooie uitstraling hebben. x

  Beantwoorden...
 • 4 september 2014

  Zulke soort kwasten wil ik ook nog graag eens uit proberen, ik denk dat ik ze op eBay ga bestellen binnenkort.

  Beantwoorden...
 • 5 september 2014

  Dat ziet er heel goed uit! Ik zal snel eens wat make-up kwasten hiervan kopen 😉

  Beantwoorden...
 • 6 september 2014

  De blending brush heb ik ook, en daar ben ik ook tevreden over :-).

  Beantwoorden...
 • 9 september 2014

  Deze kwasten zien er idd goed uit! Beide zijn ook kwasten die ik regelmatig gebruik, dus ik ga zeker even kijken in de webshop!

  Beantwoorden...
 • 27 oktober 2014

  looks really nice 🙂 I actually also want to by new brushes. I don’t even have so many

  Beantwoorden...
 • 20 november 2014

  Vooral die oogschaduwkwast lijkt me fijn. Had op Instagram gezien dat ze nog meer kwasten kregen! 🙂

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts