by LouLou SLB Anaconda portemonnee


 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-_zpshd66517i.png

Iets meer dan een jaar gebruik ik mijn Fab. smartphone portemonnee met veel plezier, maar sinds kort heb ik hem ingeruild voor een nieuwe portemonnee: de Smart Little Bag uit de Anaconda collectie van by LouLou.

Het Nederlandse merk by LouLou is geïnspireerd op de Parijse sfeer uit de jaren ’50 en staat vooral bekend om het brede assortiment Smart Little Bags. Dat zijn portemonnee’s die je ook als clutch kunt gebruiken. Soms heb je niet meer nodig dan wat geld en een telefoon en dan kan zo’n SLB wel handig zijn.

 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-5_zps3jejtwln.png

De portemonnees van By LouLou zijn verkrijgbaar in diverse soorten leer, met eindeloos veel soorten prints en kleuren. Ik heb zelf gekozen voor SLB Anaconda Cognac, een cognac kleurige portemonnee met een slangenprint. Hij is van echt leder en dat merk je ook! Het product is erg stevig en de kwaliteit is ook zeer goed.

De SLB heeft een voorvak waar je je telefoon (max galaxy s4 formaat) in kunt opbergen. Mijn iPhone 4 past er precies goed in. Dit voorste vakje is afsluitbaar met klittenband, aan de binnenkant van het klepje zit een spiegel wat heel handig is voor onderweg.

 

 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-3_zpsl6uybedq.png

by LouLou over de Smart Little Bag:

“De Smart Little Bag van By LouLou is een musthave voor iedere vrouw met stijl (en een druk leven). Deze multifunctionele portemonnee kun je ook als clutch gebruiken dankzij het handige polsbandje, het voorvakje voor je telefoon en het spiegeltje. Dit model heeft een extra groot vak voor je smartphone en is ook geschikt voor een iPhone5 of Samsung Galaxy.”

 

 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-2_zpsjegeh7xy.png

Aan de achterkant zit een klein vakje wat handig is voor bijvoorbeeld je pinpas, OV chipkaart, lippenbalsem of andere spullen die je vaak nodig hebt. Verder kun je deze portemonnee ook als clutch gebruiken dankzij het afneembare polsbandje. Er hangen twee zilveren hangertjes in de vorm van de Eiffeltoren en een muntje aan. Leuk detail!

 

 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-7_zpsgpdfllax.png

 photo byloulou-smart-little-bags-slb-portemonnee-_zpsejaepnwr.png

De SLB is een grote joekel waar superveel in kan. Hij heeft echt ontzettend veel vakjes; 12 opbergvakjes voor pasjes, een ritsvak voor muntgeld, 5 opbergvakjes en 2 doorzichtige vakjes voor pasfoto’s. Ik heb nooit eerder zoveel vakjes gezien in een portemonnee! Je kunt dus gemakkelijk briefgeld, muntjes, bonnetjes en zelfs je telefoon erin kwijt.

 

 photo by-loulou-portemonnee-anaconda-cognac-review-6_zpsuulzpanl.png

Helemaal blij met deze nieuwe Anaconda portemonnee! Ik vind hem er prachtig uitzien, kan er veel in kwijt en gaat daarnaast denk ik ook wel heel lang mee. Als ik een nadeel op moet noemen dan is het de prijs, aangezien er een flink prijskaartje aanhangt. De SLB Anaconda Cognac kost namelijk € 79,95. Niet bepaald goedkoop voor een portemonnee, maar bedenk wel dat hij van echt leder is.

by LouLou heeft veel verkooppunten in o.a. Nederland en België, die kun je op hun website vinden. Mijn portemonnee komt van Duifhuizen.nl, een webshop vol met leuke tassen en koffers.

Kenden jullie het merk by LouLou al?

Dit product heb ik ontvangen ter review

25 gedachten over “by LouLou SLB Anaconda portemonnee”

  1. Deze staat nu een tijdje op mijn wishlist. Iedere keer als ik hem zie twijfel ik even maar als ik er over een week nog vaak aan denk mag ik hem van mezelf wel gaan halen.

  2. Goede review en mooie foto’s! Je hebt een erg mooie uitgekozen ook. Zelf heb ik pas ook een By LouLou portemonnee mogen ontvangen en ik ben er zo blij mee!

    Ik las trouwens in je artikel dat er qua smartphones maximaal een Galaxy s3 in past. Ik heb een Galaxy s4 en die past ook 😉 Dat wilde ik even kwijt, haha.
    Liefs, Mandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *