BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  Cadeautips voor een kind dat graag buiten speelt

Ouders zijn tegenwoordig maar wat blij wanneer hun kinderen niet alleen maar binnen zitten. Het wordt echter steeds moeilijker om kinderen warm te maken om buiten te spelen. Spelconsoles, smartphones, tablets en computers lijken tegenwoordig gewoon veel aantrekkelijker.

Toch zijn er wel degelijk ook veel kinderen die er nog steeds van houden om lekker buiten te spelen. Ben jij de trotse ouder van zo’n kind en wil je daarom graag wat leuk buitenspeelgoed in huis halen? Dan zijn de onderstaande cadeautips het ontdekken waard!

1.) Een opvouwbaar doel om te voetballen

Veel kinderen (en dan vooral jongens) die buitenspelen vinden het geweldig om te voetballen. Vaak is het echter zo dat men behoorlijk ingenieus moet zijn om doelpalen te maken. Slippers, kledingstukken en nog zoveel andere zaken, ze kunnen allemaal dienst doen als geïmproviseerde doelpalen. Het spreekt voor zich dat dit toch net wat anders is dan wanneer er naar een echt doel kan worden gespeeld.

Dat hoeft ook geen enkel probleem te zijn. Het is namelijk zo dat er op de markt opvouwbare doelen zijn terug te vinden. Deze plaats je gewoon waar je dat maar wil waarna je pas echt een leuke partij voetbal kan spelen. Na afloop wordt het doel opgeborgen in een handige opbergzak waardoor je ze eenvoudig mee kan nemen.

2.) Een houten poppenwagen

Een tweede leuke tip is het kopen van een houten poppenwagen. Voor poppenwagens geldt dat ze tegenwoordig verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Bovendien worden ze ook nog eens vervaardigd uit tal van verschillende materialen.

Wil jij graag met zekerheid een kwalitatieve kinderwagen aanschaffen voor jouw kind? In dat geval is het mogelijks de moeite waard om te kiezen voor een houten poppenwagen. Van een dergelijke poppenwagen is bekend dat ze niet alleen erg kwalitatief, maar ook zeer duurzaam is. Het kopen van een houten poppenwagen is dan ook zeker het overwegen waard.

3.) Een skelter

Ongelofelijk veel kinderen vinden het geweldig om gebruik te kunnen maken van een skelter. Een skelter wordt door hun dan ook vaak aanzien als hun eerste, eigen “transportmiddel”. Skelters zijn er bovendien in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Zo kan er gekozen worden voor een standaard skelter, maar zijn er ook menig aantal uitvoeringen op de markt terug te vinden die toch net wat hipper zijn. Wil je kind zich toch liever op een andere manier verplaatsen? Dan kan er natuurlijk ook nog worden gekeken in de richting van een leuke step.

4.) Een zand- of watertafel

Wil je graag je kind de mogelijkheid bieden om op een mooie, zomerse dag buiten te kunnen kliederen met zand en / of water? In dat geval kan je natuurlijk ook overgaan tot het kopen van een zand- en watertafel. Veel mensen denken dat ze moeten kiezen voor een exemplaar met zand of met water.

Echter is ook een combinatie van beiden zeker mogelijk. Zo zijn er menig aantal zandtafels op de markt terug te vinden die ook over een handig watercompartiment beschikken. Ongetwijfeld zullen je kinderen hier gedurende een lange tijd veel plezier aan beleven. Zeker een aanrader dus!

5.) Stoepkrijt

Erg veel kinderen zijn helemaal gek van het gebruik van stoepkrijt. Met dit krijt in de meest uiteenlopende kleuren is het dan ook mogelijk om een op het eerste zicht saaie stoep om te vormen tot een prachtig en vooral kleurrijk voetpad. Het zou je zomaar kunnen verbazen welke leuke creaties er op deze manier kunnen ontstaan.

Vrees overigens niet, stoepkrijt staat er om bekend eenvoudig verwijderd te kunnen worden. Enkele flinke regenbuien zijn dan ook veelal voldoende om er voor te zorgen dat de stoep terug gewoon ouderwets saai wordt!

6.) Een hinkelmat

Hinkelen is altijd al één van de leukste spellen geweest die buiten worden gespeeld. Het is mogelijk om een hinkelbaan uit te tekenen op de stoep, maar het is nog veel leuker om bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van een heuse water hinkelmat!

Tijdens de warme zomermaanden kunnen je kinderen op deze manier niet alleen leuk buiten hinkelen, maar zich tegelijkertijd ook een beetje afkoelen. Slagen je kinderen er in om het einde droog te bereiken of vinden ze het net geweldig om nat te worden? Eén ding staat in ieder geval vast, een hinkelmat (met water) in je tuin hebben liggen is altijd ongelofelijk leuk!

Bron afbeelding: Andrey tiyk / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts