BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  CaseApp – je eigen telefoonhoesje ontwerpen

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-5_zps055592b5.png

Laatst ontving ik een mail van CaseApp, met de vraag of het me leuk leek om een iPhone hoesje of sticker te ontwerpen. Ik heb het nooit eerder gedaan, dus het leek me wel leuk! Na lang nadenken besloot ik om voor een kleurrijk exemplaar te gaan…

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-3_zps4cda1c7a.png

In eerste instantie wilde ik voor een zwart-witte hoes in tribal/aztec print gaan, maar toen ik een kleurrijke geometrisch patroon tegenkwam op het i-net was ik gelijk om. Die patroon wilde ik op mijn hoes!

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-1_zps5c6f81e4.png

Op de website van CaseApp kan je heel makkelijk in een paar stappen je eigen hoes of skin (sticker) ontwerpen voor bijvoorbeeld je iPhone, iPad of MacBook. Je kunt een foto gebruiken die je op het internet bent tegengekomen, maar ook een foto of illustratie die jezelf hebt gemaakt. Zodra je de afbeelding op de website hebt geladen kun je nog wat tekst of andere afbeeldingen toevoegen. Met de preview-knop kun je meteen zien hoe je ontwerp op je hoesje of skin eruit komt te zien. Heel fijn dus!

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-_zps8efd4bcd.png

Mijn telefoonhoesje kreeg ik binnen een paar dagen al binnen. De afbeelding die erop is geprint is van goede kwaliteit en ziet er egaal uit. Geen rare pixels, of wat dan ook! De foto is ook met voldoende contrast en kleur erop geprint en ziet er naar mijn mening heel goed uit. De kleuren zijn in het echt wel iets minder fel dan op mijn foto’s, wat het hoesje nog veel mooier maakt. Verder voelt het hoesje fijn aan en is de kwaliteit ervan lekker stevig.

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-telefoon_zpsc1a1172e.png

Kortom, ik ben erg tevreden! Via CaseApp.nl kun je je eigen persoonlijke case of skin laten ontwerpen voor je smartphone, tablet of laptop. Een persoonlijke hoesje voor je iPhone of Samsung Galaxy kost € 29,00. Je betaalt verder geen verzendkosten. Het is een beetje prijzig, maar je krijgt er wel een origineel en kwalitatief product voor terug. De skins zijn een stuk goedkoper!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts