Catrice Haute Future collectie


Catrice-Haute-Future-2014

Catrice komt met een nieuwe Limited Edition collectie genaamd Haute Future. Deze collectie biedt prachtige make-up producten voor een krachtige digitale look. Denk aan holografische materialen, metallic elementen en reflecterende vlakken. Deze nieuwe ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct met prachtige kleuren die variëren van glanzend groen tot koele zilvernuances.

 photo catrice-haute-future-baked-eyeshadow-_zps17db4bb7.png

Baked Eyeshadow – € 3,89

Beauty-Beamer. Met deze poederoogschaduw in intense kleurvarianten creëer je een spectaculaire oogmake-up met holografische effecten. Deze kan zowel droog als nat worden aangebracht en geeft ogen een nieuwe dimensie. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk gelardeerd met lichtere pigmenten. Alleen of in tal van combinaties te gebruiken.

  • Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before

 photo Catrice-Haute-Future-Blush-Pearls_zpsfa9a6212.jpg

Blush Pearls – € 3,99

Sterrenstof. De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. Blush Pearls laten je stralen als een ster! De luxe verpakking is een sieraad voor je make-upcollectie.

  • Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent

 photo Catrice-Haute-Future-Liner-Topper_zpsd9c19734.jpg

Holographic Liner – € 3,59

Een ander universum. De vloeibare eyeliner met holografisch effect is gemakkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. Voor een krachtige eyeliner look in iriserende blauw-paarstinten: ogen vangen onmiddellijk de aandacht.

  • Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy

Iridescent Topper – € 3,99

Nieuwe dimensies. Deze topper vertegenwoordigt een van de grootste trends van 2014: 3D-glittereffect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Voor een trendy stijl met glam factor!

  • Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent

 photo Catrice-Haute-Future-Lipstick_zpsba7ff242.jpg

Iridescent Lip Colour – € 3,99

Buitenaards. Deze lipsticks hebben een heerlijk zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos.

  • Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent

 photo Catrice-Haute-Future-Ultimate-Nail-Lacquer_zpsd6c77bec.jpg

Ultimate Nail Lacquer – € 3,59

Future chic. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe.

  • Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future

 photo Catrice-Haute-Future-Ultimate-Nail-Lacquers_zps06671a91.jpg

Holographic Flakes Topcoat – € 3,59

Cybereffecten. Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een ultieme futuristische stijl.

  • Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo

“Haute Future” by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Bron afbeeldingen: chicprofile.com

23 gedachten over “Catrice Haute Future collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *