Chocotelegram.nl – voor zoete persoonlijke cadeaus


 photo chocotelegram-nederland-geschenken_zpsf351cdad.png

Een leuk cadeau zoeken voor een dierbare kan soms behoorlijk lastig zijn! Je wilt het liefst een uitzonderlijk cadeau geven dat al je liefde toont. Persoonlijke chocolade cadeaus zijn een goed voorbeeld daarvan. Eten en liefde is een combinatie van twee dingen die denk ik wel de belangrijkste en meest fijnste elementen in ons leven vormen. En aangezien chocolade een goed schoolvoorbeeld is van liefdeseten kan het niet misgaan, toch?

 photo chocotelegram-tekst-cadeau_zpsc8fbd9e9.png

Chocotelegram met jouw eigen tekst

Wil je graag een ‘zoete’ boodschap voor een dierbare achterlaten? Dat kan door middel van een chocotelegram op te sturen! Je persoonlijke boodschap, wens of felicitatie kun je via de chocolade blokjes samenstellen die voorzien zijn van letters, leestekens of symbools. Deze heerlijke boodschap in chocolade is verpakt in een luxe blik en heeft maar liefst 35 blokjes (5 rijen van 7). Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, dus als je liever een kleinere of juist grotere chocotelegram wilt dan zijn die er ook. Geef op een originele manier in chocolade aan dat je van iemand houdt met een leuke tekst, zoals: ”You’re sweet like chocolate”, ”Je bent op om te eten” of ”I love you more than chocolate”. Deze chocotelegram met 35 blokjes kost €26,45.

 photo chocotelegram-chocoladeletters-love_zps0198e09d.png

Loveletters

Twee grote chocoladeletters (175 gram per stuk) in een leuke liefdesverpakking. Kan nooit verkeerd zijn, toch? Verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit.  Deze chocolade loveletters kosten € 12,50 per verpakking.

 photo sweet-message-candy-iloveyou_zps97d78369.png

SweetMessage – Spek ”I LOVE YOU”

Vind je het zeggen van ”Ik hou van jou” een beetje standaard? Zeg het dan op een unieke wijze door middel van deze spek met een liefdevolle opdruk. Ik las pas later in de ingrediëntenlijst dat er varkensgelatine inzat en dat eet ik niet. Jammer voor mij, maar wel een leuk idee! Het geheel wordt verzendwaardig verpakt en kostte €9,95 dacht ik.

 photo chocotelegram-chocola-roos_zpse56508d5.png

ChocoFoto

Niet bedoeld om gedachteloos achterover te werken tijdens een verdrietige film. Nee, deze chocolade blokjes (half wit en half melkchocolade) kun je bedrukken met een eigen foto of afbeelding. Hoe leuk is dat?! De bedrukking is van eetbare kleurstoffen en de ChocoFoto wordt verpakt in een rode fotolijst. Er is toch geen lekkerder combinatie denkbaar dan je dierbare op chocolade? Deze ChocoFoto kost €19,95. Ik vind het echt een originele en persoonlijke cadeau en ga het zeker eens bestellen met een eigen foto. Maar toen…

 photo chocotelegram-chocola-roos1_zps38ebf7d1.png

…liet ik ze vallen. Nooooo, my lovely chocolates! Ugghhhh, echt weer een geniale actie van mij om een heerlijke doos vol prachtige chocolade blokjes te laten vallen. Ik was nog van plan om ze weg te geven, maar aangezien ze wat beschadigd zijn en ik geen zin meer in gepuzzel had, ging dat niet meer door. Met een snelheid waar menig goochelaar mij om zou benijden heb ik ze maar zelf verorberd om de pijn te verzachten. Oh well, achteraf vond ik het niet meer zo heel erg…Wat mij betreft zijn dit leuke en heerlijke cadeaus! Je kunt zo een (liefdes) boodschap overbrengen aan de persoon waar jij jouw hart aan verloren hebt. Zeker weten dat dit een superleuke verrassing voor je dierbare is als hij of zij thuis komt en een verrukkelijk chocolade cadeau op de deurmat vindt. Het handige vind ik ook dat je tijdens het bestelproces aan kan geven op welke dag je het cadeau wilt laten bezorgen. Verwen je liefje, vriendin, familielid, collega of een ander chocolade liefhebber eens met een heerlijke chocolade-cadeau, liefde gaat tenslotte door de maag! Kijk op de website chocotelegram.nl voor nog meer leuke cadeaus!

Wat is het meest originele cadeau die jij ooit hebt gekregen/ontvangen?

51 gedachten over “Chocotelegram.nl – voor zoete persoonlijke cadeaus”

  1. haha, met pijn verorberd :p. Ik vind dat er zo leuk uit zien, gewoon bijna zonder om het op te eten, ook al zal ik zelf het in één dag misschien al hebben opgegeten ;p

  2. Ik heb ooit eens een gepersonaliseerd zakje M&M’s besteld voor mijn vriend. Je kon zelf 2 kleuren kiezen en twee verschillende teksten doorgeven. Mijn vriend riep altijd, als je hem vroeg naar zijn lievelingskleuren: knalroze en gifgroen! Dat heeft hij geweten met een zakje met knalroze en gifgroene M&M’s. En de tekst was volgens mij iets in de richting van “Snoepje!” en “Love You!”

  3. Haha, nu kun je mooi puzzelen. Wat leuk, vooral die tekst. Beetje aan de dure kant voor een stukje chocolade, maar wel een ontzettend origineel cadeau.

    Volg je mij al?

  4. Ik ben gek op chocolade en bij mij thuis ligt een reep nooit langer dan een dag in de kast. Zal mijn lief even op chocotelegram.nl wijzen in de hoop dat hij me dan eindelijk een keertje verrast !

  5. Oh wat leuk! En natuurlijk lekkeeer! Lijkt mij ook leuk om aan mijn ouders te geven. Die houden tenslotte net zo veel van chocolade als ik;) Voor Valentijnsdag, want soms vergeet ik gewoon hoeveel mijn ouders eigenlijk voor mij (en mijn zusje) doen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *