Colorswitch je telefoon


 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-artikel-_zps6cf59a3a.png

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons niet meer uit ons straatbeeld weg te denken, zowat iedereen loopt ermee. De een zonder hoesje en de ander met hoesje. De ColorSkin van Colorswitch is net wat anders, het is een speciale sticker die je op je telefoon kunt plakken en gemakkelijk kunt switchen naar een nieuw, trendy kleurtje. Zo heeft je smartphone altijd een fashionable jasje!

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-cases-_zpsb337c25a.png

Na het struinen op de website van Colorswitch koos ik voor de Aztec Galaxy Blue Skin voor de iPhone. Ik ontving hem binnen no-time en ging ermee aan de slag.

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-telefoonplakkers_zps70cdb621.png

De ColorSkin komt in een nette verpakking met stickers voor de voor- en achterkant, en de zijkanten. Twee zijden passen alleen voor de iPhone 4 en drie zijden passen alleen op de iPhone 4S. Handig!

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-apple_zpse3f501a0.png

Voordat je begint met plakken maak je eerst je telefoon schoon met een droge doek. Vervolgens plak je de voorkant, achterkant en zijkanten. En dan ben je eigenlijk al klaar. Het is wel een precisiewerkje, de achterkant en zijkanten gingen redelijk snel, maar de voorkant heb ik een aantal keren opnieuw moeten doen.

Je kunt het gelukkig makkelijk corrigeren als je er per ongeluk naast plakt, de sticker is er zo weer af te halen zonder dat het lijmresten op je telefoon achterlaat. De ColorSkin is dan ook herbruikbaar (dat mag ook wel voor dat geld).

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-plakken_zpsd35d54d4.png

Voor en na de make-over. Ziet er toch een stuk toffer uit of niet? Ik vind de skin echt helemaal geweldig. Ik heb ook gelijk de homeknop meegepakt, maar die kun je gewoon weglaten als je wilt.

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-colorskin2_zps9b409db6.png

Kijk hoe leuk! Op de website van Colorswitch kun je gratis een bijpassende achtergrond downloaden en dat heb ik dan ook gelijk gedaan. Je kunt ze ook downloaden als je niet van plan bent om een Colorswitch aan te schaffen. Neem eens een kijkje, er zitten echt leuke tussen!

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-apple-logo_zpsf7c62edc.png

De stickers plakken heel erg goed, passen echt perfect en ik heb geen last van lelijke hobbeltjes. Er is rekening gehouden met alle uitsnijdingen van o.a. de camera’s, knopjes of waar je je oplader insteekt.

 photo colorswitch-telefoonhoes-sticker-iphone-colorswitchen-review-achtergrond-colorskin_zps724c0616.png

Een skin van ColorSwitch kost € 24,95, maar ze hebben ook een paar 1-kleurige die € 19,95 kosten.  Niet heel goedkoop, maar eerlijk is eerlijk…ze zijn superleuk! Als ze wat goedkoper waren, had ik er meteen meerdere ingeslagen.

De Colorswitches zijn momenteel alleen verkrijgbaar voor de iPhone en Samsung Galaxy. De verzendkosten zijn wereldwijd gratis en als je voor 16.00 uur je Colorskin bij Colorswitch besteld heb je hem de volgende dag al in huis.

33 gedachten over “Colorswitch je telefoon”

  1. Erg mooi, heb heel lang getwijfeld of ik er een wilde bestellen. Toch maar niet gedaan en toevallig kwam ik gister bij Big Bazaar een leuke sticker tegen, die ga ik nu even uitproberen.

  2. Ik vind het er altijd zo gaaf uit zien bij anderen, helaas heb ik geen iphone maar een LG en is het vinden van zulke leuke dingen voor je telefoon echt onmogelijk 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *