BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Converse All Star Dainty Leather

 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leer_zpsa2795fb6.png

Ik ben totaal geen sneaker meisje, maar toch ging mijn hart van deze Converse sneakers een stuk sneller kloppen. Eerlijk is eerlijk, ik heb lang zitten twijfelen over welke model ik nou zou willen kopen. Hoog model, laag model, leer, stof, ritssluiting aan de zijkant of helemaal geen rits. Ja, nee, misschien, WEET IK VEEL?!! Ik kan wat dat betreft soms echt een enorme twijfelkont zijn. Uiteindelijk ben ik toch voor een paar lage sneakers van leer gegaan…

 photo converse-all-stars-sneakers-veters_zps7e1730ca.png

De Converse All Star Dainty Leather Ox W sneakers kocht ik voor € 80,00 op Sarenza.nl. Een online schoenenwinkel die ik door een aantal (fashion)bloggers heb ontdekt en eigenlijk wel benieuwd naar was. Naast damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen kan je bij hen ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan, tassen, accessoires en onderhoudsproducten. 

Ik koos ervoor om ze bij Sarenza te bestellen omdat de leveringen, retour- als omruilzendingen helemaal gratis zijn. Je hebt 100 dagen de tijd om je schoenen te passen en te combineren met allerlei outfits zodat je rustig kunt beslissen of je ze wilt houden. Ideaal dus! Mijn bestelling had ik binnen een paar dagen zonder enkele problemen al binnen. 

 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leren_zpsf4032802.png

De Converse Dainty vormt de perfecte combinatie tussen de klassieke Chuck Taylor All Star en de Chuck Taylor All Star Slim. Deze sneaker is een stuk vrouwelijker, vlakker en smaller, en heeft een dunne witte zool met zwarte omlijning. Geen ‘lompe’ of brede gympen dus! Verder hebben deze sneakers een voering van textiel, witte veters en een witte patch op de tong. De All Star Dainty is een perfecte wintersneaker en is ook verkrijgbaar in de kleur cognac.

 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leer-sarenza-webshop-schoenen_zpsb48775a3.png

 photo converse-all-stars-sneakers_zpseeba339b.png

Deze sneakers vallen een (halve) maat kleiner, dus let daarop als je ze wilt aanschaffen.

 photo converse-all-stars-sneakers-veters-_zps1c3ed543.png

Alhoewel ik absoluut geen sneakermeisje ben, zou ik nog wel een paar willen hebben. Of twee. Drie paar sneakers zouden misschien ook wel handig zijn, voor uhhh…, ja je weet maar nooit? OOOOH mensen, ik ben helemaal om!

Draag jij vaak sneakers?

Comments:

 • 6 februari 2014

  Ze zijn echt super leuk!! Ik hou van all stars <3

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Heel leuk! Ik zou zelf ook de low cuts nemen! En die met de dunne zool vind ik ook het leukst, heb zo zelf een paar blauwe voor de zomer!
  Liefs,
  Natalie

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  ze zijn gaaafff! ik hou van Converse <3 kan er niet genoeg hebben haha

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  All Stars blijven fijn! Dit model van leer is ook echt leuk. Ik wil zelf nog heel graag de ‘gewone’ lage versie in het zwart.

  Beantwoorden...
 • jamaa

  6 februari 2014

  yeaah! Besaahaa, gisteren toevallig een nieuw paar sneakers aangeschaft. Cant wait !

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  leuke allstars !

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Superleuke sneakers! Ik droeg eigenlijk nooit sneakers, maar ik begin ze steeds leuker te vinden.

  Beantwoorden...
 • DQ

  6 februari 2014

  Heel gaaf! Ik ben gek op sneakers, maken een outfit gelijk casual en zitten heerlijk. X

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Wat een gave schoenen! Ik draag zelf weinig sneakers (ik leef praktisch op hoge hakken), maar als ik sneakers draag zijn het All Stars! Zitten heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Ik vind ze echt heel leuk!

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  ze zien er leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Eigenlijk haast nooit, maar dit paar lijkt me wel handig aangezien je er makkelijk vlekken vanaf kunt poetsen.

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Wat zijn ze leuk!! Basa7a.

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Ik ben ook nog steeds geen sneakermeisje maar deze vind ik wel heel tof!

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  All stars zijn gewoon super chill

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2014

  Super leuk, besaha! Ik hou van allstars. Draag ze ook super vaak.

  Beantwoorden...
 • 7 februari 2014

  ze zijn echt mooi!! en ze kunnen altijd:)

  Beantwoorden...
 • 7 februari 2014

  Aaah ze zien er mooi uit joh! Leren allstars zijn altijd zo leuk 🙂
  Vind zelf de versie met zwart leer maar dan het klassieke chuck tailor (laag) model het mooist!

  Beantwoorden...
 • 7 februari 2014

  Ik draag dat wel graag. 🙂
  Mooi paar dit trouwens, goede koop gedaan 😉

  Beantwoorden...
 • 7 februari 2014

  Heel mooi! Ik hou zelf niet zo van die ‘grote’ speakers, maar AllStars vind ik wel heel mooi en ik heb daar dan ook drie paar van (:

  Beantwoorden...
 • 8 februari 2014

  Ik weet nog steeds niet wat ik van All Stars vind, ik vind ze niet mooi, maar ook niet lelijk, ik weet het gewoon niet haha. Ik zelf hou ook niet van sneakers, ik draag het liefste laarzen en pumps, maar door slechte voeten moet ik meer sneakers dragen, helaas, maar alsnog heb ik niet het gevoel dat ik All Stars moet kopen haha, sorry!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts