BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Culinair tijdschrift: delicious magazine.

Image Hosted by PicturePush

Ik heb nooit een abonnement genomen op een bepaald tijdschrift, maar zo nu en dan vind ik het wel fijn om eruit te lezen. Lekker in m’n bed een tijdschrift lezen op papier vind ik eigenlijk heerlijk, ook al doe ik het niet zo heel vaak. Meestal zijn het modetijdschriften of vrouwentijdschriften, maar voor de verandering las ik een keer een culinair tijdschrift: delicious. magazine. Deze editie die je op de foto’s ziet is echt van maanden geleden. Deze foto’s had ik namelijk al een tijdje terug gemaakt, maar ik ben helemaal vergeten om er een artikel over te maken. Maar goed, beter laat dan nooit toch?

Over het magazine Delicious

delicious. is een nieuw maandblad. Een glossy foodmagazine. Een tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van internationale grootheden als Jamie Oliver, Bill Granger en Nigella Lawson en interviews met spraakmakende foodies. Verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en fotografie om bij te watertanden. Ook iedere maand in delicious.: restaurant…

Image Hosted by PicturePush

Het tijdschrift stond die ene maand vol met gezonde en pure recepten. In delicious. Puur legden ze extra nadruk op gezond, vers en variatie. De toverwoorden voor die editie waren dan ook vers, seizoen, puur, plezier en bewust. Het resultaat? Een feelgoodontbijt á la Odette met speltwentelteefjes, hangop en vijgenjam. Een portrettengalerij met vijf foodies die vertellen hoe zij omgaan met gezond eten en puur lunchen volgens de Londense chef Yotam Ottolenghi. Dat betekent koken met weinig fratsen. Soms gaat het om de kunst van het weglaten. Van verpakking, van E-nummers, van teveel.

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

Iedere maand in het tijdschrift delicious. :

 • Aanbiedingen voor delicious. lunches, diners, workshops en trips
 • De gids, met de beste culi-tips voor elke editie een andere stad in binnen- en buitenland
 • +/- 60 maakbare recepten en menuvoorstellen
 • De leukste producten, nieuwtjes, must-haves, hipste restaurants, hotels en culinaire evenementen en de lekkerste boeken

Image Hosted by PicturePush

Ik ben eigenlijk blij verrast! Niet alleen de bijzondere recepten die erin staan, maar ook de prachtige foto’s doen je watertanden. Daarnaast staan er genoeg informatieve artikelen in die erg interessant zijn. Elke maand kun je genieten van gerechten van chefs als Bill Granger, Jamie Oliver en eigen grootheden Eke Mariën en Hidde de Brabander. delicious. lijkt me een uitstekend tijdschrift voor foodies (zoals mij) en ik denk dat zowel beginners als gevorderde er iets van kunnen leren. delicious. is elke maand los in de winkel voor €6,95 te koop, maar als je hem liever elke maand thuis wilt ontvangen dan kun je een delicious. abonnement nemen.

Lees jij wel eens culinaire tijdschriften?

Comments:

 • 10 maart 2013

  Die food foto’s zijn echt heel gaaf! 🙂 Thanks voor de tip!

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik koop dit tijdschrift soms, er staan echt lekkere recepten in!

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik lees ze eigenlijk nooit ;o..

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik lees het eerlijk gezegd nooit.:) Ik ben wel gek op lekker eten, maar koken is (nog) niet mijn ding. 🙂 hihi

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik lees dit nooit, lijkt me wel eens leuk 🙂 x

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik lees nooit een culinaire tijdschrift. Misschien in de toekomst! Maar nu hou ik het wel bij mode tijdschriften haha. x

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  ik ben gek op lekker eten en leven = gouden combi 😀
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 10 maart 2013

  Ik lees bijna alleen maar culinaire tijdschriften! Waaronder delicious, mooi blad! Foodies en Jamie Magazine zijn echter wel favoriet 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ik heb het laatst zien liggen en was wel nieuwsgierig! Toch maar eens meenemen, altijd leuk om nieuwe recepten te ontdekken. Ziet er mooi uit!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Dit is echt een geweldig tijdschrift. Vind die tijdschriften altijd zo duur, maar het blijft fijn om gewoon lekker een tijdschrift in je hand te hebben & door te bladeren.

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ik vind dit ook zo’n leuk blad!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ik lees eigenlijk nooit dit soort tijdschriften, maar het ziet er erg leuk uit! 😀

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Het ziet er in elk geval goed uit! Sowieso is eten altijd goed om naar te kijken en om nieuwe ideetjes op te doen – en dan in een tijdschrift? Dat is altijd extra fijn. Het lijkt me een leuk blad om in te bladeren/lezen!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  HONGER! 🙂 Da’s dus een goed teken.

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ik had vorig jaar een abbo. op delicious en het is echt een superleuk blad… en superlekker! Dit jaar heb ik een abbo op foodies.
  Zolang ik nog geen serieuze vaste salaris heb doe ik het met een proefabbo.

  Maar aan de andere kant, deze tijdschriften zijn gewoon ‘kookboeken’ en dan zijn ze eigenlijk wel erg goedkoop.

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Oh, ik zou willen dat ik tijd en energie in koken stak, maar ik vind het gewoon echt niet leuk. Ik word al moe als ik eraan denk. Dus nee, niks voor mij dit. Maar tegelijkertijd voel ik me ook wel schuldig nu (a).

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts