BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Entertainment   >  Current favorites #1

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni_zpsaebc9a1f.png

Ik heb nooit eerder een blogpost over ‘mijn favorieten’ geschreven, dus leek het me leuk om mijn favorieten van dit moment met jullie te delen. Omdat ik niet elke maand nieuwe favorieten heb, zal ik zo’n soort artikel eens in de zoveel tijd proberen te plaatsen. In dit artikel laat ik zien wat mijn ‘current favorites’ zijn en vertel ik waarom ik ze zo graag gebruik!

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-dressrepublic-gold-chunky-necklace-ketting-2_zpsf6302268.png

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-dressrepublic-gold-chunky-necklace-ketting-_zps93aae9c7.png

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-dressrepublic-gold-chunky-necklace-ketting-4_zpsdd38bacd.png

GOLD CHUNKY NECKLACE

Laat ik eerst beginnen met deze chunky statement ketting van Dress Republic. Het is een gouden ketting met een zwarte lint erdoor die hoog om de hals gedragen wordt. Leuk bij bijvoorbeeld een hooggesloten blouse of topje! Je kunt hem bij verschillende outfits dragen, omdat hij vrijwel overal bij past. Sinds ik hem heb draag ik hem dan ook graag. Je saaie outfit krijgt een heel nieuw leven als je deze ketting eraan toevoegt!

Deze gouden chunky ketting kost € 9,95 en is verkrijgbaar op Dressrepublic.nl.

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-revitalash-wimperserum_zps673ce02c.png

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-revitalash-wimperserum2_zps53a9e85c.png

REVITALASH ADVANCED WIMPERSERUM

Ongeveer een half jaar geleden schreef ik over het Revitalash wimperserum en beloofde een korte update. Bij deze! Voor degene die het artikel niet hebben gelezen; Revitalash is een verzorgingsproduct dat zorgt voor een verbetering van lange, dikke, en volle wimpers. Ik heb de sample ongeveer 3 á 4 maanden kunnen gebruiken, en toen was het goedje jammer genoeg op. Wat een geweldig product, het werkt namelijk echt! Mijn wimpers zijn nog nooit eerder zo lang geweest. Het enige nadeel is dat je het wondergoedje moet blijven gebruiken wil je je lange wimpers behouden. Daarnaast is het product ook niet bepaald goedkoop. Al met al kan ik jullie dit verzorgingsproduct zeker aanraden!

Revitalash Advanced wimperserum kost € 74,95 voor 2.0 ml en kun je online bestellen op www.revitalash.nl of kopen bij één van deze verkooppunten.

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-demakup-expert-wattenschijfjes-make-up_zps8cb72f40.png

 photo current-favorites-favorieten-van-dit-moment-maand-juni-demakup-expert-wattenschijfjes-make-up2_zps44cb9665.png

DeMak’Up Expert Oogmake-up reiniger

Geïmpregneerde wattenschijfjes heb ik het liefst altijd in huis, met name als je een dag geen zin hebt in gedoe met watjes en reinigers. Deze kant en klare reinigingspads voor je ogen van DeMak’Up zijn erg praktisch, het product zit namelijk al in het wattenschijfje zelf. Zo’n potje bevat 30 wattenschijfjes met lotion die van 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare katoenvezels zijn gemaakt. Je zult er dus wel snel doorheen zijn als je ze elke dag gebruikt. De wattenschijfjes zijn vochtig, maar drogen gelukkig niet uit totdat je ze daadwerkelijk gaat gebruiken. Na het reinigen van mijn ogen/gezicht voelt het niet vettig of plakkerig aan. Daarnaast reinigen deze watjes snel en laten ze een mooi schoon huidje achter. Deze wattenschijfjes ruiken ook nog eens heerlijk!

DeMak’Up Expert oogmake-up reiniger kost € 3,99 en ligt in praktisch iedere drogist en supermarkt.

Wat zijn op dit moment jouw favorieten? Laat het achter in de comments!

Comments:

 • 1 July 2014

  Had niet verwacht dat de Revitalash echt zou werken, maar super dat je wimpers een groeispurt kregen erdoor! De ketting is prachtig!!

  reply...
 • 1 July 2014

  Leuke favorieten! De DEMAK’UP EXPERT OOGMAKE-UP REINIGER lijk me erg fijn en zeker niet duur.

  reply...
 • 1 July 2014

  Dat wimperserum wil ik ook nog zo graag! Helaas is hij zo duur..

  reply...
 • 1 July 2014

  Die wattenschijfjes zitten ook bij mijn favorieten! Ik vind zo’n potje lekker handig 🙂

  reply...
 • Sas

  1 July 2014

  Lijkt me fijn die winper serum. Leuke favorieten 🙂

  reply...
 • 1 July 2014

  Ik ben zo benieuwd naar de revitalash.

  reply...
 • 1 July 2014

  Ik ben zo benieuwd naar de revitalash.

  reply...
 • 1 July 2014

  Ik ben zo benieuwd naar de revitalash.

  reply...
 • 1 July 2014

  Ik ben zo benieuwd naar de revitalash.

  reply...
 • 1 July 2014

  Fijne favorieten! Revitalash en de Demak’Up oogreiniger vind ik zelf ook erg fijn 🙂

  reply...
 • 1 July 2014

  Leuke favorieten, dat wimper serum kende ik nog niet!

  reply...
 • 1 July 2014

  dat jasje en die ketting mooi <3

  reply...
 • 1 July 2014

  die ketting is gaaf 😀 !

  reply...
 • 1 July 2014

  beautiful collection

  reply...
 • 1 July 2014

  het wimperserum lijkt me wel wat ♥

  reply...
 • 1 July 2014

  very pretty necklace 🙂

  reply...
 • 2 July 2014

  Prachtige favorieten! De Ketting is prachtig!

  reply...
 • 2 July 2014

  Ik heb dat wimperserum ook gehad maar heb ‘t weg gegeven. Ik durfde het niet meer gebruiken toen ik las dat sommige mensen een slechte reactie hadden en dat hun wimpers ervan uitvielen… Gelukkig werkt het voor jou wel zoals het moet! 🙂

  reply...
  • Bo

   2 July 2014

   Wow echt? Dat is wel erg! Gelukkig heb ik daar helemaal geen last van gehad.

   reply...
 • 2 July 2014

  Ohh wat een goeie! Ik ga de wimper serum ook aanschaffen! Toppie..

  reply...
 • 2 July 2014

  Wauw prachtige ketting 😉

  reply...
 • 3 July 2014

  Goed om te weten dat Revitalash ook echt werkt!

  reply...
 • Kim

  4 July 2014

  Ik heb met mezelf afgesproken dat zodra ik een baan heb, dat ik dan revitalash koop. Ik heb er nu al zoveel goede reviews over gelezen en ik wil ook mooie lange wimpers haha.

  reply...
 • 6 July 2014

  Leuke favorieten!

  reply...

post a comment

CATEGORIEËN

Beauty

96 posts

Culinair

131 posts

Fashion

101 posts

Lifestyle

304 posts

Travel

79 posts