BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  Dagje uit met vriendinnen: 5 leuke ideeën

Je bent allemaal druk. Werk, het gezin of misschien zelfs een opleiding. De drukte van het dagelijks leven biedt niet altijd de mogelijkheid om samen bij te kletsen of regelmatig contact te houden. De oplossing? Een gezellig dagje uit!

Eens in de zoveel tijd leg je de agenda’s bij elkaar en plan je gewoon een dagje helemaal toegewijd aan je vriendinnen. Bijkletsen over alles wat er in de voorgaande maanden gebeurt is, leuke herinneringen ophalen en elkaar weer even updaten van alle ins en outs.

Maar wat ga je nu doen? We hebben hier 5 leuke ideeën op een rijtje gezet voor een gezellig dagje uit met vriendinnen.

Sauna & spa

Niets zo fijn als een dagje wellness. Samen genieten, kletsen en ontspannen. Even een dagje luxe om de dagelijkse sleur te doorbreken. Flink zweten in de sauna is niet alleen gezond, maar kan op deze manier ook nog eens heel gezellig zijn.

Na een paar uur stomen een frisse duik in het zwembad, of lekker afkoelen onder de regendouche. Liever geen pottenkijkers? Huur dan samen met je vriendinnen een privé sauna! Zo kun je lekker over alles (en dan ook alles) kletsen zonder beschaamd rond te hoeven kijken naar de mogelijke reacties van andere mensen.

gezellig-dagje-vriendinnen-prive-spa-sauna

Massage

Om nu echt lekker te ontspannen en ontstressen kun je ook een massage aan je wellness dagje toevoegen. Laat een ander maar een keer het werk doen terwijl jullie ontspannen en genieten. Een massage is niet alleen goed voor de geest, maar ook nog eens hartstikke gezond! Behalve een leuk dagje uit, is dit dus ook nog eens heel goed voor je lijf!

High Tea

Gezellig bijkletsen onder het genot van koffie, thee en allerlei lekkere hapjes en gebakjes. Even alles aan de kant, telefoons uit en gezellig samen quality time doorbrengen. Je hoeft er niet eens zo ver voor te reizen.

Gegarandeerd dat er bij jullie in de buurt een restaurant of café zit dat een High Tea arrangement aanbiedt. Zo kun je gemakkelijk op een centrale locatie afspreken en vervolgens allemaal weer je eigen weg gaan.

gezellig-dagje-vrouwen-high-tea

Bootje varen

Om nu zo min mogelijk te hoeven doen kun je ook voor een fijne boottocht gaan. Vaak voorzien van hapjes en drankjes kun je ontspannen van de omgeving genieten en bijpraten over alle ins en outs van het dagelijkse leven. Gegarandeerd dat er ook bij jullie in de omgeving organisaties zijn die een dagje met de boot aanbieden.

Pretpark bezoeken

Ga je voor de adrenaline rush in achtbanen of misschien voor een dagje pret voor het innerlijke kind? Zo blijft bijvoorbeeld de Efteling leuk voor jong en oud of kun je in Walibi gieren van de adrenaline. Een lekker gevarieerd dagje uit met vriendinnen. Van gillen in de achtbaan, tot samen bijkletsen onder het genot van een bakje koffie; voor ieder wat wils!

Wat doe jij het liefst met jouw vriendinnen?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts