BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  De 1 na nieuwste smartphone kopen: een slimme keuze!

Eens in de zoveel jaar is het weer tijd voor een nieuwe smartphone. De oude is versleten of misschien zijn er inmiddels zoveel nieuwe, coole telefoons op de markt dat je eigenlijk gewoon toe bent aan vernieuwing. Het enige nadeel is dat een gloednieuwe smartphone gewoon enorm duur is.

Wil je het nieuwste van het nieuwste dan kun je namelijk al gauw op een minimum van €800 rekenen voor het nieuwe speeltje. Met een beetje geluk zit er een contractverlenging aan te komen en kun je hier een nieuwe telefoon bij uitzoeken – maar vaak betekent dit ook hier dat je voor de nieuwste smartphone bij moet betalen.

Dat kan goedkoper

Als je nu graag een nieuwe smartphone wilt hebben, maar geen honderden euro’s in je portemonnee hebt zitten; ga dan gewoon voor een versie ouder. Het scheelt je de figuurlijke bakken met geld en daarbij weet je ook nog eens waar je aan toe bent. Heb je iets te vieren? Die bijna-gloed-nieuwe smartphone kan dan wat gemakkelijker op het verlanglijstje dan de nieuwste gadget.

Niet iedereen heeft namelijk een bodemloze zak met geld. Daarbij is het natuurlijk ook hartstikke leuk om iemand anders mee te verrassen. Dus als je nu nog een leuk cadeau zoekt om te geven, ga dan bijvoorbeeld eens de nieuwe S7 kopen bij KPN.

1-na-nieuwste-smartphone-kopen

Het nadeel van de nieuwste

Behalve dat het kopen van een versie ouder je veel geld scheelt, zitten er nog meer voordelen aan verbonden. Want nu is het natuurlijk wel heel tof om de nieuwste smartphone in je tas te hebben zitten, maar is dit eigenlijk wel zo praktisch? Zo was de Samsung Galaxy Note 7 helemaal niet zo succesvol – terwijl de nieuwe Galaxy Note 8 helemaal je-van-het lijkt te zijn.

Had jij nu vorig jaar de nieuwste Galaxy Note 7 gekocht, dan had je nu mooi zitten kijken met die onsuccesvolle, veel te dure smartphone in je tas en waarschijnlijk alweer naar de nieuwere versie verlangd.

Het voordeel van een versie ouder

Het grootste voordeel is dus niet alleen dat je veel geld bespaard, maar dat je ook nog eens precies weet waar je aan toe bent. Anderen zijn je als proefkonijn al voorgegaan en het hele internet staat vol met reviews en alle ins-en outs van het toestel. Je kan op die manier dus bedacht een goede keuze maken met een stuk minder kans dat je er spijt van krijgt!

Dus in plaats van lukraak de nieuwste Galaxy Note, Smart One of X2 te kopen, kijk liever eens wat voor andere pareltjes Samsung bijvoorbeeld nog in het assortiment heeft die net niet meer de nieuwste van het nieuwste zijn.

Ga jij altijd voor de nieuwst smartphones of wacht je rustig af?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts