BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  De beste camera telefoons van dit moment

Wil je je leven op de mooiste manier in beeld brengen? Dan hoef je echt niet meer op pad met je compact camera. Met de nieuwste smartphones maak je de mooiste foto’s met professionele effecten. De beste camera telefoons van 2019 hebben gegarandeerd meer camera’s, meer geheugen en meer beeldscherm dan je huidige telefoon.

Wil je een nieuw telefoon abonnement en maak je graag mooie foto’s? Dan zijn dit één van de beste camera telefoons om uit te kiezen. In 2019 heeft een goede camera telefoon minstens drie camera’s, een snelle processor, een groot beeldscherm waarop je foto’s haarscherp worden getoond en veel opslagruimte voor al die foto’s.

De hoofdcamera’s van telefoons zijn tegenwoordig hartstikke goed en als je van filters houdt dan kan je lol niet op. Er zijn duizenden apps en filters beschikbaar. Tegenwoordig kun je zowat bij je buurman naar binnen gluren dankzij 50x zoom of maak je schitterende foto’s van je hele vriendinnenclub met behulp van een breedhoek camera.

Gedurfd: Huawei P30 Pro

Huawei timmert al jaren aan de weg en sinds enkele jaren is het merk toon aangevend als het gaat om de camera’s. De Huawei P30 Pro heeft de grenzen voor de camera telefoon verlegd. De Chinese telefoon heeft een mooi ontwerp en is beschikbaar in gave kleuren zoals twilight en oranje. Het beeldscherm is haarscherp en de kleuren spatten bijna van het scherm af. Je maakt schitterende selfie foto’s met de camera aan de voorkant.

Waar het bij dit toestel om gaat, dat zijn de krachtige hoofdcamera’s. Daar heeft de Huawei P30 Pro er wel vier van. Met de krachtige basis camera maak je zelfs in het donker nog duidelijke foto’s. Je nieuwe telefoon ziet zelfs meer dan jij. Dankzij nieuwe technieken kun je met de Huawei P30 Pro tot wel 50x inzoomen. Je kunt werkelijk bij je buurman of –vrouw aan de overkant naar binnen kijken.

Stijlvol: iPhone 11 Pro

Apple maakt al jaren uitmuntende iPhone camera telefoons. En wat is het toch ook fijn dat alle Apple gadgets zo goed met elkaar communiceren. Geen wonder dat als je eenmaal voor het merk gevallen bent, je niet snel meer loslaat. De nieuwe iPhone 11 Pro is niet alleen stijlvol. Het is ook een uitmuntende camera telefoon.

De luxe smartphone heeft meer camera’s dan alle andere iPhones en een schitterend nieuwe Retina beeldscherm. Ook bij het 5,8 inch Retina beeldscherm van de Pro komen de kleuren op je af. Het toestel is sneller en krachtiger dan ooit. Je ontgrendelt je telefoon lekker snel en eenvoudig door naar de Face ID bovenin het scherm te kijken.

Met de selfie camera schiet je prachtige foto’s en krijg je ook die gave diepte effecten die nu zo populair zijn. Aan de achterkant is een flinke cameraheuvel gemaakt voor drie hoofdcamera’s. Je maakt hiermee in alle situaties prachtige foto’s. Je iPhone 11 Pro kan inzoomen tot 10x en zelfs uitzoomen zodat je volledige vriendinnengroep in beeld staat.

Allrounder: Samsung Galaxy S10

Als je niet wilt gaan voor het duurste, maar wel met het een hele goede telefoon wilt eindigen, dan kom je al snel bij de Samsung Galaxy S10 terecht. Samsung Galaxy telefoons zijn al jaren de beste allround telefoons in de markt. De S10 is hierop geen uitzondering. Het toestel heeft een schitterend ontwerp.

In het bijzonder mooie 6,1 inch beeldscherm is een gaatje gemaakt voor de selfie camera. Je hebt daardoor vrijwel geen randen rondom het beeldscherm meer en dat maakt deze grote telefoon lekker compact. De vernieuwde selfie camera schiet bijzonder mooie selfie foto’s en deze camera behoort tot de absolute top.

Aan de achterkant vind je drie krachtige hoofdcamera’s waarmee je bijzonder mooie foto’s kunt maken. De Samsung telefoon is razend snel en heeft lekker veel geheugen. De prijs van de Samsung is inmiddels ook flink gedaald en daarmee heeft deze Samsung Galaxy S10 een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

In samenwerking met Telefoon.nl

Bron afbeelding: AKaiser / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts