BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  De elektrische mamafiets

De buitenlucht opzoeken met de kinderen is wat je als moeder natuurlijk graag doet. Een bezoekje brengen aan die toffe speeltuin, de eendjes voeren bij de kinderboerderij of eikeltjes zoeken in het bos. Lekker buitenspelen is dé manier om jonge kinderen bezig te houden. Voor al deze activiteiten vertrouw je waarschijnlijk op je fiets, maar hoe comfortabel is dit eigenlijk? We weten allemaal dat het best aanpoten kan zijn om jezelf en twee kids vooruit te trappen. Die harde wind die we in Nederland maar al te goed kennen, helpt ook al niet mee.

Gelukkig biedt de elektrische moederfiets uitkomst. De elektrische variant van de moederfiets maakt jouw job als mama makkelijker. Een elektrische mamafiets geeft jou een subtiel steuntje in de rug. Daar waar je voorheen moest zwoegen om die nare brug te trotseren, fiets je nu gemakkelijk met beide kids iedereen voorbij op het fietspad.

Is een elektrische moederfiets wel veilig?
We horen je denken: is zo’n e-bike voor mama’s wel veilig? Ja, dat is het. Bij het ontwerpen van de fiets is al nagedacht over veiligheid en functionaliteit, zodat jij en je kids veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Neem bijvoorbeeld de elektrische moederfiets van Stella. Deze heeft een robuust frame met een brede instap. Zelfs met een zitje aan het stuur heb je genoeg ruimte om soepeltjes op- en af te stappen. Aan het extra brede stuur kan makkelijk een zitje zoals het Bobike fietsstoeltje bevestigd worden, zonder dat jij beperkt wordt in je wendbaarheid.

Maar er is meer. De elektrische mamafiets is ook uitgerust met een extra stevige standaard en een stuurslot. De fiets staat dus zo stevig als een huis als jij je kids in de zitjes tilt. Zonder gewiebel. Aan het stuur is een display bevestigt waarmee je de trapondersteuning kunt bedienen. Dit display geeft de cijfers en icoontjes extra groot weer zodat je in een oogopslag het schermpje kunt aflezen. Wel zo veilig als je je ogen zoveel mogelijk op de weg kan houden.

Nooit meer zwoegen op de fiets
De elektrische mamafiets maakt jouw job als mama makkelijker. Je fietst met gemak je kinderen naar de opvang of school. Op de terugweg stop je ook nog even bij de supermarkt om vervolgens voldaan weer thuis aan te komen. Kortom, met een elektrische mamafiets wordt fietsen weer leuk.

Bron afbeelding: Martin Bergsma/Shutterstock.com

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts