BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Kleding   >  De garderobekast trends van 2019

Er is zoveel keus wat betreft garderobekasten, waar moet je beginnen met kijken? Om je een beetje op weg te helpen, zetten wij in dit artikel de laatste trends voor je op een rij. Hopelijk kom je er zo achter welke kledingkast het beste bij jouw wensen en stijl past.

Georganiseerde garderobekast

De grootste trend op het gebied van kledingkasten is de georganiseerde garderobekast. Een garderobekast kopen en uitzoeken kan best lastig zijn. Eigenlijk maakt het niet uit hoe groot of klein de kast is, zolang er maar veel opbergruimte is. Eentje met allerlei verschillende vakken, lades en manden. Zo kun je alle spullen netjes opruimen volgens de welbekende KonMari methode van Marie Kondo.

De meeste mensen kiezen het liefst voor een kast met veel plek voor kledinghangers. Toch kun je een hoop ruimte besparen door juist te kiezen voor extra lades. Hier kun je kledingstukken opgerold in opbergen. Dit werkt niet alleen goed bij sokken en onderbroeken, maar ook bij shirtjes en broeken.

Garderobekast op maat

Tegenwoordig is het vrij eenvoudig en goedkoop om een garderobekast op maat te laten maken. Je kunt kiezen uit verschillende indelingen en formaten om zo de perfecte kledingkast samen te stellen.

Kies bijvoorbeeld voor twee kasten die je tegen elkaar zet of laat er een extra ladeblok in monteren. Wil je dat het geheel niet al te rommelig oogt? Dan kies je voor een kast met schuifdeuren. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Luxe inloopkast

Dromen we stiekem niet allemaal van een luxe inloopkast? Dit is vaak veel makkelijker te realiseren dan je denkt. Je hebt alleen maar een lege kamer en een grote kast nodig.

Meestal kun je een inloopkast prima combineren met een washok, een logeerkamer of een thuiskantoor. Geef de walk in closet een luxe touch met een grote spiegel, een vloerkleed of een heerlijke relaxstoel.

Aparte kast voor schoenen of tassen

Heb je een schoenenverslaving of ben je een echte tassenverzamelaar? Dan kunnen die items waarschijnlijk wel een aparte kast gebruiken. Koop hiervoor een eenvoudige wandkast met zoveel mogelijk planken.

Zorg ervoor dat deze op verschillende hoogtes zijn afgesteld. Laarzen en rugzakken nemen bijvoorbeeld veel meer ruimte in dan een paar loafers en een kleine clutch.

Los kledingrek in de kamer

Het is natuurlijke geen officiële garderobekast trend, maar we vinden het te leuk om niet te delen! Losse kledingrekken zijn namelijk wel erg populair op dit moment. Je kunt het gebruiken als extra opbergruimte of puur als decoratie in je slaapkamer.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts