De nieuwste Smashbox contour collectie


Fixeer, shape en perfectioneer met de allernieuwste contour collectie van Smashbox. Maak kennis met deze producten: Primer Water, het Contour Stick Trio, de CC Spot Concealer en de Halo Warm Lights voor de perfecte belichting van je gezicht.

“We spelen dagelijks met belichting om het gezicht diepte en dimensie te geven. Als dit goed wordt gedaan, kan iedereen prachtige jukbeenderen, een mooie neus en een beeldschone kaaklijn hebben. Contouring doet precies hetzelfde, maar dan met make-up.” – Davis Factor, oprichter van Smashbox en bekend fotograaf

 

Smashbox_PrimerWater_

PHOTO FINISH PRIMER WATER – € 32,oo

Het is alles wat je leuk vindt aan onze originele primer in de lichtste, puurste en meest verfrissende vorm dat je je kan inbeelden. Dit universele primerwater doordrengd met aanvullende elektrolyten/elektrolieten voor een verbeterde make-up applicatie, hydratatie en uitstraling. Nu ook Siliconenvrij. Alcoholvrij. Olievrij.

 

ContourSticks_Bronze_W_Final_CMYK

ContourSticks_Highlight_W_Final_CMYK

ContourSticks_Contour_W_Final_CMYK

CONTOUR STICK TRIO – € 44,5o

3 zeer goed te mengen sticks met een crèmetextuur

Met de contour sticks wordt contouring super eenvoudig, een nieuwe formule om van te houden – sticks met een crèmetextuur! Het resultaat? Van duidelijke jukbeenderen tot een perfecte neus en een strakke kaaklijn.

 

Smashbox_24Hour-CCSpot-Concealer

CC SPOT CONCEALER – € 27,oo

Verkrijgbare kleuren: verschillende tinten van Light tot Dark

Oneffenheidjes verberg je gemakkelijk met de CC concealer.  Het is namelijk alles waar je van houdt in de populaire CC Cream van Smashbox, maar dan in een concealer!

 

Smashbox_BronzeLights_WarmMatte

HALO WARM LIGHTS – € 32,oo

Verkrijgbare kleuren: Neutral Matte Bronze & Deep Matte Bronze

Maak het geheel af met deze ultrafijne bronzer laat je huid er natuurlijk uitzien en laat de ondertonen van je huid goed uitkomen, voor een natuurlijke, frisse, gebruinde look, het hele jaar door. Geen vlekken. Nooit oranje. Altijd de perfecte zonnige look.

De nieuwste Smashbox producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas en op www.douglas.nl

Wat vinden jullie van deze nieuwe contour collectie?

15 gedachten over “De nieuwste Smashbox contour collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *